How to: Spring Glamour

Het is een lange tijd geleden dat ik weer eens een uitgebreide foto tutorial heb gemaakt! Ik heb zin in de lente en houd van glamour. Dat bracht mij op het idee om een Spring Glamour Look te maken! Voor deze look gebruik ik hoofdzakelijk het W7 In The Nude Palette en de Morphe 18 Piece Sable Brush Set. Have fun!

Stap 1

De basis heb ik al aangebracht en mijn wenkbrauwen zijn al iets bijgetekend. De focus ligt in deze tutorial op de ogen. Ik start met oogschaduwbasis.

Stap 2

Vervolgens breng ik een lichte champagnetint aan over mijn gehele ooglid. Zelfs op mijn wenkbrauwbot. Dit zorgt ervoor dat het aanbrengen en blenden van de volgende oogschaduws makkelijker gaat.

Stap 3

Een taupe kleur breng ik aan in mijn buitenste ooghoek en binnenste ooghoek. Het midden laat ik vrij voor een andere kleur.

Stap 4

In mijn arcadeboog breng ik een zachtroze tint aan en blend ik deze iets uit naar boven. Vervolgens herhaal ik deze stap met een iets donkerdere tint  maar focus mij dan meer in mijn arcadeboog voor diepte.

Stap 5

Ik herhaal de taupe tint aan de binnenkant en buitenkant omdat deze iets zijn weggevaagd door het blenden.

Stap 6

In het midden breng ik een goudtint aan. Dit is de Milani Eyeshadow in 22 Bella Gold.

Stap 7

Ik blend de randen zodat de kleuren vloeiend overlopen.

Stap 9

Precies hetzelfde gaan we onder creeren. In de binnenste en buitenste ooghoek breng ik de taupe kleur aan en in het midden de goudtint.

Stap 10

De laatste stap is de mascara, een subtiele eyeliner boven en een klein beetje zwarte kohlliner langs de onderste wimperrand.

Stap 11 resultaat

Stap 12 resultaat

En dan is dit het resultaat! De kleur op mijn lippen is Maybelline in Juicy Bubblegum.

[showocproducts id=4172,4079,5713,6193,9576]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.