It’s VEGANuary!

Vegan-what? Ja, je leest het goed, de maand januari is omgedoopt naar VEGANuary, een initiatief om mensen te stimuleren in deze maand, en uiteindelijk de rest van het jaar, meer vegan keuzes te maken. Niet alleen met eten, maar ook zeker bij de aanschaf van beautyproducten. In deze blog gaan we dieper in op alles rondom vegan-friendly beauty!

MEER OVER VEGAN

Veel dieren- en beautyliefhebbers maken anno 2019 meer dan ooit bewuste keuzes welke producten er in het make-up tasje zitten en in de badkamer staan. Termen als cruelty-free en vegan-friendly zijn heel belangrijk geworden, maar er is nogal eens wat verwarring rondom deze twee. Vegan is sowieso cruelty-free, maar cruelty-free is niet automatisch vegan. Dierproefvrije make-up kan namelijk wel dierlijke ingrediënten bevatten en vegan betekent dat er helemaal geen dierlijke ingrediënten in een make-up of beautyproduct verwerkt zijn, zoals bijenwas, honing, keratine of karmijn.

VEGAN MAKE-UP

Anno 2019 zijn er gelukkig genoeg merken die 100% vegan-friendly zijn, of veel vegan-friendly producten in het assortiment hebben. Merken op The Make Up Spot die geheel vegan-friendly zijn of veel vegan-friendly producten in het assortiment hebben zijn:

Jeffree Star Cosmetics (100% vegan)
Barry M
Sugarpill
Anastasia Beverly Hills
Viseart
Lily Lolo
Eye Of Horus
BH Cosmetics
Milani
The Balm
First Aid Beauty
Grown Alchemist
Dr. Dennis Gross
John Masters Organics
EcoTools
Nanshy Brushes
Lee Stafford

Het is dus gelukkig niet zo dat vegan make-up lastig te verkrijgen of heel duur is, want je shopt superveel mooie en betaalbare vegan merken en producten gewoon online @ The Make Up Spot!

Wist je trouwens dat je in onze shop kunt filteren op de categorie ‘vegan’? Zo zie je meteen welke van jouw favoriete items en merken vegan-friendly zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.