Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Summer ’19 Collectie (alle info + foto’s!)

JEFFREESTAR

OMG, we’re so excited! De zomer begint officieel deze week, dus die vervelende onweers- en regenbuien mogen even héél snel verdwijnen, en dat betekent ook een gloednieuwe Jeffree Star Cosmetics zomercollectie! Aanstaande vrijdag 21 juni kun je deze collectie pre-orderen via The Make Up Spot en dus wordt het de hoogste tijd voor wat meer informatie over deze collectie!

Jawbreaker palettes

JEFFREESTAR

De Jeffree Star oogschaduwpalettes bevatten tot nu toe allemaal 10, 15 of 18 shades, maar het Jawbreaker Palette is de eerste die er maar liefst 24(!) heeft! Gelukkig is de formule niet veranderd en zijn deze oogschaduws ook geweldig gepigmenteerd, blenden ze like a dream en hebben ze geweldige shimmery, metallic én matte finishes. Zie hieronder de swatches!

JEFFREESTAR

Het is ook voor de eerste keer dat Jeffree, na héél veel vragen, komt met een mini palette, namelijk het Mini-Breaker Palette! Dit superleuke paletje bevat 9 kleuren (waarvan 2 uit het Jawbreaker palette) en is natuurlijk ideaal voor de vakantieperiode!

JEFFREESTAR

Brainfreeze Skin Frost Pro Palette

JEFFREESTAR

Na het 24 Karat, Platinum Ice en Northern Lights Palette was het weer de hoogste tijd voor een nieuw Skin Frost Pro Palette en die komt er in de vorm van Brainfreeze! Dit gave palette bevat 6 mooie suikerzoete kleurtjes die je deze zomer een prachtige glow geven!

Cold Shoulder: duochrome white silver with blue reflects
Gold Breaker: radiant gold, inspired by Jawbreakers candy
Cocky: a deeper gold, especially beautiful for medium to deep skin tones
Statuesque: metallic yellow-ish gold
Frozen Fruit: shiny light pink
Freeze Tag: funky, blinding silver

Supreme Frost

JEFFREESTAR

We blijven nog even in de Supreme Frost sferen, want er komen nog eens 3 nieuwe kleuren van deze gave highlighter uit! De kleuren Caramel Kiss en Diamond Wet kun je shoppen bij The Make Up Spot en zijn net als hun voorlopers blinding, glistening, ultra reflective and extra wet!

Velour Liquid Lipstick

JEFFREESTAR

Natuurlijk mogen ook een paar nieuwe Velour Liquid Lipstick kleuren niet ontbreken in de Jawbreaker collectie; The Make Up Spot voegt er 5 nieuw aan het assortiment toe:

Strawberry Crush: neon strawberry red
Yes Ma’am: neon hot pink that’s 10x brighter than Prom Night (!)
Purple Urkle: bright lavender with glitter
Bronze Blood: tan metallic
Fully Nude: warm, terracotta nude

Lip Ammunition

JEFFREESTAR

Nóg meer nieuwe Jeffree Star lippies in de Jawbreaker collectie, blijer kun je ons niet maken! De Jawbreaker Lip Ammunitions zijn lekker over the top metallic glitter en de volgende 4 shades zijn verkrijgbaar @ The Make Up Spot:

Snow Cone: alien green
Jawbreaker: glittery blue
Yummy: purple metallic with glitter
Glazed: soft warm gold with pink glitter reflects

Velour Lip Scrub

JEFFREESTAR

Om je vingers letterlijk bij af te likken zo lekker zijn ook de 3 nieuwe Velour Lip Scrubs uit de Jawbreaker collectie: Cucumber Mint, Pineapple Juice en Lemon Sucker.

De Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Collectie is a.s. vrijdag 21 juni om 19.00 uur te pre-orderen via The Make Up Spot De items zullen een aantal weken later uitgeleverd worden. De prijzen van de palettes zullen vrijdag online verschijnen, de overige producten hebben allemaal de vaste, gebruikelijke prijzen. De producten zijn alleen los en niet in bundle-vorm beschikbaar.

JEFFREESTAR

Q: Ben jij ook zo enthousiast over de Jawbreaker collectie? Welke items ga jij a.s. vrijdag sowieso pre-orderen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.