Jouw Beauty Horoscoop voor 2019

Het nieuwe jaar 2019 is alweer een paar dagen oud en dat betekent dat we weer helemaal opnieuw beginnen. Nieuwe kalender, nieuwe voornemens en daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe Beauty Horoscoop, die jou vertelt wat je het komende jaar te wachten en te doen staat op beautygebied

2019 is het jaar dat de Boogschutter zich op en top zelfverzekerd voelt en dat ook uitstraalt. Als Boogschutter houd je je (make-up) looks graag simpel doch classy en daar is helemaal niets mis mee. Als jij je er maar goed bij voelt, daar gaat het om!

De Stier is niet vies van een beetje glamour en is gek op mooie spulletjes. Jouw kaptafel en badkamer staan dan ook vol met prachtige parfums en mooie make-upjes en ook dit jaar zul je je collectie weer flink uitbreiden. Pas alleen op dat je niet altijd voor hetzelfde gaat, durf ook af en toe eens uit je comfortzone te stappen!

Tweelingen zijn bezige bijtjes en ook op make-up gebied zit jij niet stil. Je experimenteert graag met kleuren en nieuwe producten en omdat je ook graag creatief bezig bent zit er dit jaar misschien wel een eigen Instagram account of You Tube kanaal in het verschiet?

De avontuurlijke Ram is ook in 2019 als eerste op de hoogte van de nieuwste beautytrends en deinst zeker niet terug voor een experimentele look. Rode lippen blijven jou toch het mooiste staan, dus vergeet dit nieuwe jaar zeker de classic red lips niet!

Elegantie is jouw middel name en jij hoeft dan ook weinig moeite te doen om er beeldschoon uit te zien. Je gaat ook dit jaar weer graag voor mooie zachte, subtiele tinten die zorgen voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Saai? Zeker niet, elegantie is nooit saai 😉

Een Schorpioen is niet vies van een beetje verleiding en gaat ook dit nieuwe jaar weer graag voor een net wat meer spannende look. Een maand lang dezelfde lipstick dragen? No, way! Je gaat met gemak voor én rode lippen én een smokey eye en creëert zo een mysterieuze en verleidelijke look die heel wat gezichten doet draaien, in positieve zin!

Als Maagd heb je graag alles onder controle en bent tot in de puntjes verzorgd. Bij jou zal er geen restje make-up meer te vinden zijn op je gezicht als je je bed induikt en daar is je huid natuurlijk alleen maar superblij mee. Voor jou geldt ook dit jaar weer: niet teveel poespas, less is more!

Vissen zijn misschien wel het meest creatief van allemaal op beautygebied en zien er iedere dag weer compleet anders uit. Ook in 2019 zal dit niet anders zijn! Vriendinnen en vrienden om je heen tover je maar wat graag om in heuse femme fatales, jij kunt dat nu eenmaal als de beste en hebt daar ook helemaal niet veel voor nodig. Je kunt soms een beetje zwart-wit zijn in je looks, deze kunnen variëren van full glam tot heel minimalistisch.

De Leeuw is supercreatief en staat graag in de belangstelling. Je deelt jouw make-up looks dan ook maar wat graag met de hele (Instagram) wereld en gaat bijna zweven van de vele likes en complimentjes die je krijgt. Pas echter op dat je niet verdrinkt in al je bezigheden en las dit nieuwe jaar wat meer vrije tijd in om eens lekker online te beauty shoppen en jezelf te verwennen!

De Kreeft is vaak wat verlegen en op de achtergrond, maar: dit jaar ga je voor meer kleur! De nude oogschaduwpalettes maken plaats voor meer opvallende tinten en daar voel je je nog goed bij ook! Let erop dat je ook af en toe de badkamer eur eens op slot doet en jezelf een avondje in de watten legt, dit kan er nog weleens bij inschieten.

De Steenbok verkiest duidelijk kwaliteit boven kwantiteit en geeft liever meer geld uit aan een wat duurder beauty- of make-up product dat goed werkt dan aan allemaal goedkopere items. Of dat dit jaar veranderd? Nee! De Steenbok wat wat-ie wil en gaat alleen voor the real deal, met knock-offs hoef je echt niet aan te komen.

Jij als Waterman bent gek op beauty, maar houdt er niet van om uren voor de spiegel te staan. Je kiest dit jaar weer voor producten die ervoor zorgen dat je binnen 5 of 10 minuten good to go bent en er verzorgd en classy uitziet. Als er een feestje of speciale gelegenheid is, en die komen er in 2019, trek je wat meer uit de kast en verschijn je met een killer (make-up) look!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.