De juiste foundation kleur het hele jaar door? Dat doe je zo!

pigment

Foundation.. Ze zijn er in velen vormen en maten: de veelvoorkomende vloeibare foundation, poeder foundation, mousse foundation en stick foundation. Dus je kiest al gauw makkelijk welke jouw voorkeur heeft. Maar dan kom je bij het deel waarbij jij de juiste foundation teint moet gaan kiezen. Moet je dan écht meerdere foundations kopen voor de verschillende tinten die jouw huid aanneemt? Dat kan natuurlijk ook anders, namelijk met mix pigment!

Niet iedereen heeft het geluk altijd dezelfde foundation te kunnen gebruiken het hele jaar door, dat is in Nederland ook volkomen logisch. De wisselende jaargetijden, de periodes waarin de huid weinig zonlicht krijgt en resulteert in winterbleekheid. Als je niet een persoon bent die iedere week onder de zonnebank ligt en het toch nog wat makkelijker wilt doen, dan zou je eens kennis moeten maken met de L.A. Girl PRO.color Foundation Mixing Pigments heb je zo jouw ideale shade back! Een paar druppels van de color correcting kleur pigment vermengd met jouw favoriete foundation en voilà!

Een te warme ondertoon

Heb je een foundation die een net wat te warme ondertoon heeft? Dan hoef je alleen maar een paar druppels van de Blue pigments te mengen. Hiermee bereik je namelijk een foundation met neutrale ondertoon.

pigment

Een roze of te neutrale ondertoon

Ieder huidje is uniek en heeft allemaal zijn eigen kenmerken. Nu kan het zo zijn dat een roze ondertoon totaal niet aansluit op jouw huid: met de Yellow pigments geef je jouw foundation een meer geelgouden ondertoon.

pigment

Een te koele of gouden ondertoon

Met de Orange pigments krijgt jouw foundation een warmere ondertoon, dit is pérfect als je een sunkissed skin hebt.

pigment

Een te donkere foundation

In de winter zeg je vaak gedag tegen de mooie gebruinde zomertint en komen de blekere huidjes om de hoek kijken. De kans is dan ook groot dat de foundation die je van de zomer aangeschaft hebt, totáál niet meer matcht met je huidskleur. Met de White pigments zorg je ervoor dat de foundation wat lichter wordt van kleur, zodat jij het nog steeds kan rocken!

pigment
pigment

Q: Ben jij ook zo benieuwd naar deze mixing pigments?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.