Maak kennis met de Jeffree Star x Manny Mua collectie!

Goed nieuws: deze week is de razendpopulaire Jeffree Star x Manny Mua Eclipse highlighter op veler verzoek weer aangevuld en ook de Velour Liquid Lipstick I’m Shook is weer te bestellen. Wanneer en of de Velour Liquid Lipstick Daddy uit deze collectie terugkomt is helaas nog niet bekend, maar we gaan je vandaag in ieder geval kennis laten maken met Eclipse en I’m Shook! 

ECLIPSE SKIN FROST HIGHLIGHTER € 30.00

De Jeffree Star x Manny Mua Skin Frost Eclipse is een schitterende (limited edition!) poeder highlighter die je (ogen, gezicht en lichaam) voorziet van een geweldige glow. De Skin Frost kan zowel droog als vochtig (voor een nóg intenser resultaat!) gebruikt worden.

Eclipse is eigenlijk een prachtige combinatie van de Jeffree Star Ice Cold en Peach Goddess Skin Frost highlighter en is niet alleen prachtig op lichte, maar zeker ook de wat meer donkere huidjes. Een musthave voor iedereen dus!

Ook deze Jeffree Star highlighter is vrij van talk, parabenen en gluten en is vegan-friendly en cruelty-free. Let op: deze highlighter is gemaakt van een unieke en heel delicate formule, dus wees er voorzichtig mee!

VELOUR LIQUID LIPSTICK I’M SHOOK € 20.95

De Jeffree Star x Manny Mua Velour Liquid Lipstick I’m Shook is een (limited edition!) vloeibare lipstick met een supergave koraalrode kleur die mat opdroogt en urenlang blijft zitten.

Tip: scrub voordat je de liquid lipstick aanbrengt je lippen eerst met de Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub zodat je lippen mooi zacht en egaal en vrij van eventuele velletjes zijn

Q: Heb jij deze prachtige (limited edition!) producten al gescoord? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.