Make-up dat niet mag ontbreken dit festival seizoen

Het festival seizoen is weer aangebroken en dat betekent dat we ons hele lichaam mogen bedekken met glitters, de leukste make-up looks kunnen creëren en de gekste outfits aan mogen trekken! Het kiezen van je outfit voor een festival is een maar het kiezen van je make-up look voor een festival is al helemaal lastig! Je wilt natuurlijk dat je make-up de hele dag (en nacht) flawless zit. Wij vertellen je welke make-up je echt nodig hebt dit festival seizoen!

Glitters

Tijdens een festival kun je nooit genoeg glitters op hebben. Of je het nou op je lichaam, je gezicht of in je haar hebt (of allemaal), glitters maken je outfit en-/of je make-up look helemaal af! 

Oogschaduw

Je wilt natuurlijk dat je oogschaduw flawless is als je naar een festival gaat maar welk palette ga je daarvoor gebruiken? Daarom heb je het perfecte palette nodig die alle zomerse kleuren bevat.

Highlighter

Als je niet zo van de uitbundige glitters houdt kun je ook kiezen voor een subtiele highlight. Zo kun je bepaalde delen van je gezicht accenturen door highlighter waardoor deze (vooral in de zon) een erg mooie glans geeft. 

Setting spray

Je wilt natuurlijk niet dat je alle moeite voor niets hebt gedaan en dat je je make-up er binnen no time afzweet van al dat dansen. Daarom is het belangrijk om een goede setting spray te gebruiken voordat je de deur uit gaat. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.