Midweek destressing!

Zodra de woensdag aanbreekt, kun je eigenlijk niet wachten totdat het eindelijk weekend is. Helaas moet je dan nog een aantal dagen, maar niet getreurd! Wij geven je een survival kit om even te ontspannen midden in de week, zo kun je er tot het weekend weer tegenaan!

Een heerlijk masker

Jij en je huid hebben na een drukke week behoefte aan ontspanning, door deze heerlijke maskers kun je goed tot rust komen. Neem de tijd voor jezelf en laat een heerlijk bad vollopen, kom even tot rust en laad je op voor de rest van de week. 

Heerlijk je haar verzorgen met je favoriete snack!

Na een aantal dagen hard werken zul je vast flink gezweet hebben, waardoor je haar misschien wat vettiger is en het valt niet meer mooi in model valt, maar geen zorgen! Door deze heerlijke haarverzorgingsproducten te gebruiken wordtje haar weer heerlijk zacht! En het leuke aan deze haarverzorgingsproducten is dat ze niet alleen supergoed werken maar ook nog eens heerlijk ruiken naar chocolade. Dat past perfect bij het avondje ontspannen!

Je lippen even goed verzorgen, weg met die velletjes!

Niets is meer vervelend dan het hebben van velletjes op je lippen. Maak gebruik van een lekkere lipscrub en lippenbalsem om je lippen weer zacht en vol te maken. Zo hoef je je de rest van de week niet meer druk te maken om je droge lippen, maar kun je stralen met je favoriete lippenstift!

Die hardwerkende voeten hebben even rust nodig

Je zal al veel gelopen hebben en wellicht al een aantal blaren tevoorschijn zien komen… Je voeten zijn eigenlijk al erg moe van de afgelopen dagen, maar moeten nog even door tot het weekend. Geef je voeten een boost door een heerlijk voetenmasker te gebruiken, ook gelijk een reden om even met de benen omhoog te gaan liggen ontspannen!

Je afgebrokkelde nagellak bijwerken met je favoriete kleur!

Na een aantal dagen zit je nagellak helaas vaak niet meer zo mooi, zo kun je al snel hebben dat de kleur wat afgebrokkeld is. Door je nagels opnieuw mooi te lakken maak je ze weer toonbaar voor de rest van de week. Kies je favoriete kleur uit ons grote assortiment!

Barry M Mani Mask – Birthday Suit
€ 4,95
Barry M All in One Nail Paint
€ 4,50

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.