Morphe has landed!

morphe

Wat een heerlijk nieuws op deze dinsdag (die toch een beetje aanvoelt als maandag zo na Pinksteren) in juni: Morphe is exclusief verkrijgbaar bij The Make Up Spot! Dit megapopulaire merk met geweldige make-up kwasten en palettes hoef je vanaf nu niet meer uit het buitenland te halen en is dagen, of zelfs weken, wachten op je bestelling verleden tijd, YAY!

Morphe 35 oogschaduwpalettes

Het kan bijna niet anders dan dat je ze weleens geprobeerd, of in ieder geval gezien hebt: de Morphe 35 Family palettes. Een hele reeks palettes met allemaal maar liefst 35 kleuren die een knallend pigment hebben, aanbrengen en blenden like a dream en ook nog eens lekker lang blijven zitten.

morphe

Natuurlijk zijn de populaire 35 Palettes ook verkrijgbaar bij The Make Up Spot en kun je je helemaal uitleven met de kleurrijke exemplaren (bijvoorbeeld 35M, Jaclyn Hill, James Charles, 35B, 35V en 39A) en de wat meer neutrale palettes (35O, 35O2, 35F, 35R)

morphe
morphe

Naast de 35 palettes zijn er ook een aantal ’25’ palettes, die ook prachtige, gepigmenteerde kleuren hebben die zich lenen voor ontelbaar veel verschillende looks. En of je nu van matte of shimmery oogschaduws houdt: deze palettes bevatten ze beiden!

morphe

Morphe 25A Copper Spice Eyeshadow Palette
Morphe 25B Bronzed Mocha Eyeshadow Palette
Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette
Morphe 25D Oh Boy Artistry Palette

Morphe X Jaclyn Hill

morphe

Grote kans dat je ook de Jaclyn Hill items, zoals het Eye Shadow Palette, The Eye Master Collection en The Complexion Master Collection, al gespot hebt op onze site, die razendpopulair zijn en Jaclyn met heel veel liefde en toewijding gecreëerd heeft!

Morphe make-up

Morphe heeft naast de populaire oogschaduwpalettes ook nog een super uitgebreid make-up assortiment met daarin alles wat je nodig hebt voor complete looks. Van highlighters tot blushpalettes en van wenkbrauw musthaves tot setting spray. Allemaal superbetaalbaar en van professionele kwaliteit!

morphe

Morphe lips

Natuurlijk mogen ook de lippen niet ontbreken en ook daarvoor ben je bij Morphe helemaal aan het juiste adres. Of je nu houdt van matte of juist liever glossy en shiny lips hebt: Morphe’s got it all.

morphe

Wat dacht je bijvoorbeeld van de geweldige Out And A Pout Lip Trio’s, gecreëerd door @LipstickNick, de Cream, Matte en Mega Matte Lipsticks, Lipgloss en Matte Liquid Lipsticks? Nu nog kiezen….!

morphe
morphe

Morphe brushes

Morphe staat natuurlijk ook bekend om de geweldige kwasten en we zijn maar wat trots dat ook deze ruim in onze shop vertegenwoordigd zijn. Of je nu op zoek bent naar een Morphe foundationkwast, contour brush of fan brush, je vindt ze allemaal in onze shop!

morphe

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.