Must-have summer make-up essentials!

Om er in de zomer piekfijn en vooral zomers voor de dag te komen heb je maar een paar essentials nodig! De allerfijnste producten heb ik voor je samengesteld om in een handomdraai een prachtige simpele look aan te brengen.

In de zomer heb je vaak geen zin om veel make-up te dragen. Dat is vaak ook helemaal niet nodig! In de zomer krijgt je huid vaak een kleurtje en dat zorgt al voor een hele mooie gezonde basis. Heb je een feestje of ga je een avondje uit dan heb je maar een paar dingen nodig voor een mooie zomerse natuurlijke uitstraling!

 

1. Waterproof mascara

Dit is denk ik wel de meest belangrijke! In de zomer loopt door de warmte mascara iets sneller uit. Met een waterproof mascara voorkom je dit. Je kunt er zelfs mee naar het strand en nog blijven je wimpers in shape!

 

2. Bronzer

Om een echt sunkissed effect te krijgen breng je op de delen van je gezicht die door de zon als eerste worden gebruind (denk aan: jukbeenderen, neusbrug, wenkbrauwbot en haarlijn) een subtiel laagje bronzer aan.

 

3. Zonnebrandcrème

 

Veilig zonnen is een must. Echt liggen bakken is helemaal uit en uiteindelijk wordt je bruine teint hier niet mooier van! Vermijd de zon tussen 12 en 3 en smeer je regelmatig in.

 

4. Settingspray

 

Breng je toch nog een laagje make-up aan, dan is het een goed idee deze te fixeren met settingspray! Je look blijft de hele dag zitten.

 

5. Gloss it!

 

Bij een zomerse look horen natuurlijk glanzende lippen. Een transparante glans doet al wonderen!

 

6. Wit

 

Witte nagellak ik dé zomerkleur voor de nagels. Voorzie je handen en voeten van deze subtiele kleur en je huid lijkt zelfs hierdoor optisch bruiner!

 

7. Fan

 

De bronzer en highlighter breng je het meest subtiel aan met een fan brush. De vorm is ook perfect om poeder op je jukbeenderen aan te brengen.

 

8. Highlighter

 

Een sunkissed look maak je af met glans. Breng op je jukbeenderen en neusbrug een beetje highlighter aan en je bent ready to go!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.