Musthave brushes voor a flawless face!

Wat mag er nou echt niet ontbreken bij een mooie oogmake-up en gorgeous lips? Juist, een mooieegale oftewel flawless huid! Natuurlijk kun je voor het aanbrengen van een laagje foundation of BB Cream je vingers gebruiken, maar a) is het niet heel hygienisch en b) geeft een goede make-up kwast echt een veel mooier resultaat. Wat er dus zeker niet in je kwastenstash mag ontbreken is een (aantal) goede foundationkwast(en) en wij hebben een paar toppers voor je geselecteerd!

1. Real Techniques Expert Face Brush

De Real Techniques Expert Face Brush is ideaal voor het mooi gelijkmatig aanbrengen en/of blenden van creamy en/of vloeibare foundation.

2. Sigma F50 Duo Fibre 

De F50 Duo Fibre kwast van Sigma is onmisbaar voor het mooi aanbrengen van gezichtsproducten in poeder, vloeibare of vaste vorm en geeft een heel mooi zogenaamd airbrushed effect.

3. Zoeva 104 Buffer

De Zoeva 104 Buffer kwast is ideaal voor het aanbrengen en blenden van (minerale) foundation en poeder en geeft een heel natuurlijk en egaal resultaat.

4. Sigma F60 Foundation

De platte en compacte Sigma F60 Foundation kwast is ideaal voor het mooi natuurlijk en gelijkmatig aanbrengen van foundation en/of primer en mag dus zeker niet in je kwastencollectie ontbreken!

5. Zoeva 124 Grand Stippling

De Zoeva 124 Grand Stippling kwast is perfect voor het aanbrengen en blenden van vloeibare, creamy en poederproducten zoals gezichtspoeder en foundation.

6. Real Techniques Foundation Brush

De Real Techniques Foundation Brush is dankzij de schuin afgesneden vorm perfect om foundation mee aan te brengen en geeft een heel mooi natuurlijk resultaat.

Q: Wat is op dit moment jouw favoriete kwast om foundation mee aan te brengen?

 

[showocproducts id=682,786,6517,6512,481,8968,791,4778,6514,516,679]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.