Nageltrends! Dit zijn dé nagellak kleuren van de winter 2020

nageltrends winter 2020

Trends veranderen, net als het weer, mee met de seizoenen. Je vindt nieuwe trends niet alleen bij kleding, make-up en sieraden, maar ook bij nagellak. Waar we afgelopen zomer veel pasteltinten zagen, zien we deze winter meer donkere kleuren. Perfect voor sweater weather!

Nude kleuren

nageltrends winter 2020
Inglot O2M Breathable Nail Enamel | 678

We kiezen vaak voor uitgesproken kleuren op onze nagels. Waarom? Omdat we denken dat zachte bruine kleuren (licht óf donker) wegvallen als we kijken naar de kleur van onze handen. Echter kun je er ontzettend leuke en originele designs mee maken. Vooral een lichte nude is een super leuke kleur. Het is zacht en subtiel, maar toch erg zichtbaar. Gelukkig past deze kleur het hele jaar door!

Minimalistische details

nageltrends winter 2020
@Misspopnails

Nagels met een minimalistisch design zijn de afgelopen maanden ontzettend populair geworden. Steeds meer meiden (en jongens!) dragen op hun nagels een kleurtje en een klein design. Denk bijvoorbeeld aan diamantjes of pareltjes. Je kunt veel kleuren en designs combineren. Wil je nu echt losgaan? Draag dan op elke nagel wat anders. Natuurlijk is het ook leuk om voor elke hand een andere tint van dezelfde kleur te nemen, zo blijf je nog wel in één kleurthema.

Matte finish

nageltrends winter 2020
Inglot O2M Breathable Nail Enamel | Soft Matte – 531

Nagellak met een matte finish past perfect bij de leukste winteroutfits. Nu het donkerder en kouder wordt, draagt iedereen warme truien en donkere broeken. Matte nagellak past daar perfect bij! Daarnaast zijn matte nagels goed te combineren met gouden sieraden. Wat natuurlijk leuke look is voor het komende winterseizoen? Witte nagels met gouden ringen. Een perfecte kleurmatch en het staat ook nog eens leuk met nudekleurige kleding.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.