New brand || Egyptian Magic

Als celebrities als Oprah Winfrey, Cameron Diaz, Rihanna, Madonna, Lauren Conrad en Kate Hudson fan zijn van een product, dan moet het wel indrukwekkend zijn, toch? Het is dan ook niet voor niets dat The Make Up Spot de inmiddels razendpopulaire Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream aan het assortiment toegevoegd heeft!

WAT DOET DE ALL-PURPOSE SKIN CREAM?
De Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream is te gebuiken als dag- en nachtcrème, lippenbalsem, nagelriemcrème, bodylotion en hand- en voetcrème (en eventueel zelfs ook als haarmasker!). Het resultaat? Een supersoepele, intens gehydrateerde en zachte huid!

100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
De Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten (olijfolie, bijenwax, honing, bijenpollen, bijen-propolis en een flinke dosis liefde) en bevat verder geen toevoegingen, parabenen, conserveermiddelen of parfum.

Als je deze crème eenmaal gebruikt wil je overal (badkamer, bureau, handtas, auto, nachtkastje) een potje bij de hand hebben!

De Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream Full Size 118 ml is verkrijgbaar voor € 45.00 en de All-Purpose Skin Cream Travel Size 59 ml voor € 30.00 bij The Make Up Spot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.