NEW BRAND || JEFFREE STAR COSMETICS

Het kán je haast niet ontgaan zijn: The Make Up Spot heeft er een fantastisch nieuw merk bij! Vanaf nu hoef je de highlighters, liquid lipsticks en oogschaduwpalettes van, jawel, Jeffree Star Cosmetics niet meer in het buitenland te bestellen waarbij je dagen, of misschien wel weken, geduld moeten hebben en maar afwachten hoeveel invoerkosten je nog eens voor je kiezen krijgt. Nee, je gaat vanaf nu gewoon naar www.themakeupspot.nl en kunt daar terecht voor je complete Jeffree Star Cosmetics wishlist! Hoera!

VELOUR LIQUID LIPSTICKS € 20.95
De Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks zijn vloeibare lipsticks met supergave, bijzondere en intense kleuren die mat opdrogen en urenlang blijven zitten.

VELOUR LIP SCRUBS € 15.50
De Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrubs zijn heerlijke geurende lipscrubs op basis van suiker die je lippen helemaal superzacht en klaar maken voor het aanbrengen van bijvoorbeeld een (Jeffree Star) liquid lipstick.

Breng een klein beetje van de scrub in ronddraaiende bewegingen op de lippen aan en verwijder de overtollige scrub met een tissue (of lik het gewoon van je lippen af, dat kan ook!)

EYESHADOW PALETTES
Ook heeft Jeffree Star op dit moment 2 oogschaduwpalettes in het assortiment: Beauty Killer en de nét gelanceerde Androgyny. Het zijn beide prachtige palettes met bijzondere kleuren, die intens gepigmenteerd zijn en verschillende finishes hebben.

SKIN FROST HIGHLIGHTERS € 30.00
De wereldberoemde Jeffree Star Cosmetics Skin Frost highlighters zijn schitterende poeder highlighters die je (ogen, gezicht en lichaam) voorziet van een geweldige glow. De Skin Glow kan zowel droog als vochtig (voor een nóg intenser resultaat!) gebruikt worden.

Let op: deze highlighters zijn gemaakt van een unieke en heel delicate formule, dus wees er voorzichtig mee!

LIP AMMUNITION € 20.95
De Jeffree Star Cosmetics Lip Ammunition is een lipstick met een heel mooi intense kleur en een satin finish. Deze lipkleur (die gebruikt kan worden als lipliner of als lipstick) dekt met één laagje en heeft een heerlijke ijsjesgeur.

Alle Jeffree Star producten zijn vrij van parabenen en gluten en 100% vegan en cruelty-free.

Note: de producten die inmiddels uitverkocht zijn worden als het goed is zo snel mogelijk weer aangevuld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.