NEW COLOURS – Sleek Matte Me liquid lipstick

De Sleek Matte Me lip cream kleuren zijn binnen The Make Up Spot één van de meest populaire liquid lipsticks en de vreugde was dan ook groot toen Sleek aankondigde weer een reeks nieuwe kleuren te lanceren: Bittersweet, Fired Up, Old Hollywood, Shabby Chic, Velvet Slipper en Vino Tinto!

IMG_5672

De Sleek Matte Me zijn liquid lipsticks die de lippen een prachtig intens matte kleur geven. De Sleek Matte Me lipcreams hebben een hele fijne lichte en longlasting structuur, lopen niet uit en blijven urenlang zitten.

IMG_5692

Bittersweet: matte nudebruine kleur met een beetje een peachy ondertoon

Fired Up: matte helder bloedrode kleur

Old Hollywood: matte vampy rood

Shabby Chic: matte nudebruine kleur met een rozige ondertoon

Velvet Slipper: mat rood met plumpaarse ondertoon

Vino Tinto: wijnrood

swatches-Matte-me-newDe nieuwe Sleek Matte Me lipkleuren zijn voor € 7.49 verkrijgbaar bij The Make Up Spot

Q: Welk van de nieuwe kleurtje(s) is/zijn jouw favoriet(en)?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.