NEW || Gerard Cosmetics producten Lente 2017

Ons beautyhart slaat altijd een paar keer over als we zien dat Gerard Cosmetics weer met nieuwe lanceringen komt. Het was tijd voor een aantal nieuwe geuren in het Slay all Day Setting Spray assortiment, een geheel nieuwe setting spray én ook nog eens een paar nieuwe lipkleuren!

NEW SLAY ALL DAY SETTING SPRAYS

Het assortiment Slay all Day Setting Sprays van Gerard Cosmetics is weer uitgebreid, yeah! Nieuw zijn de geuren Coconut en Watermelon, héérlijk voor de zomer! En oja, ze zijn er ook in heel handige, compacte mini versie!

NEW: MIST-IFIED HYDRATING FACIAL MIST € 22,00

De Gerard Cosmetics Mist-ified Hydrating Facial Mist is een voedende en multifunctionele spray die de (droge) huid hydrateert en voorbereid op het aanbrengen van foundation. Je kunt deze spray op 3 manieren gebruiken:
1) breng deze aan op de huid vóór je je opmaakt
2) breng een beetje van deze spray aan je op make-up kwast en of make-up sponge
3) of gebruik deze voor het setten van je make-up.

NEW LIP SHADES

Hydra Matte Liquid  Lipstick Bare it All € 20,00
De nieuwe kleur Bare it All is een heel mooi nude lipkleur met een vleugje roze en staat heel mooi bij heel veel verschillende huidskleuren!

Metal-Matte Liquiud Lipstick It’s Complicated € 20,00
De Gerard Cosmetics Metal-Matte Liquid Lipstick is een intens gepigmenteerde, matte vloeibare lipkleur met een supergave metallic finish. De nieuwe tint It’s Complicated heeft een prachtige roze/paarse tint met een metallic finish.

Lipstick Between the Sheets € 19,00
De nieuwe Gerard Cosmetics lipstick kleur Between the Sheets heeft een prachtige nude kleur met een satin finish, die heel geschikt is voor everyday

Ook is er weer een nieuwe lipliner kleur: Melrose Place, deze heeft een heel mooi rosy bruine kleur met een warme ondertoon (€ 16,00)


Q: Naar welk van deze nieuwe Gerard Cosmetics producten ben jij het meest benieuwd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.