NEW IN // Viseart Theory Palettes

Het populaire merk Viseart is de lente goed begonnen met een reeks nieuwe palettes, waaronder de Theory Eyeshadow Palettes. Al maandenlang werd reikhalzend naar deze palettes uitgekeken en wij laten deze beauties vandaag uitgebreid aan je zien!

dicht
theory (2)eruiot
De Viseart Theory Palettes zijn compacte paletjes met daarin 6 longlasting, lichtgewicht, intens gepigmenteerde oogschaduws met matte en shimmery finishes. De kleuren uit deze paletjes zijn ideaal voor zowel neutrale als wat meer smokey evening looks. De 3 shimmery kleuren zijn heel geschikt voor highlighting en de 3 matte kleuren zijn ideaal voor het contouren van het oog, te gebruiken als eyeliner en om de wenkbrauwen mee in te kleuren. Superhandig: je kunt de pans uit het palette halen zodat je lekker kunt mixen and matchen. Ideaal voor make-up artists!

De oogschaduws uit de Viseart Theory palettes zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, mineralen en zijn niet getest op dieren.

01 CASHMERE

Close up cashmere
Het 01 Cashmere paletje heeft een aantal prachtige neutrale light/medium kleuren die ideaal zijn voor dames met blond/bruin haar en een fair/medium huid.

02 MINX

Close up Minx02 Minx heeft allemaal prachtige warme kleuren waarmee je heel mooie mid-tone neutrale looks kunt maken en is ideaal voor dames met (warm) kastanjebruin haar en een medium/donkere huid.

03 CHROMA

Close up Chroma
In het 03 Chroma paletje vind je heel mooie grijze/zwart tinten die uitermate geschikt zijn voor het maken van mooie smokey eye looks. De kleuren uit dit paletje zijn ideaal voor dames met koel bruin haar of zwart haar en alle huidskleuren.

theory (1)theory (2)
De nieuwe Viseart Theory Eyeshadow Palettes zijn voor € 44.95 verkrijgbaar bij The Make Up Spot

Swatches-Viseart-new

Q: Welk van deze palettes is jouw favoriet?

Één reactie

  1. Herma Sandee schreef:

    Palet 01 cashmere vind ik de mooiste.Deze zou qua kleuren ook het beste bij mij passen.Zou er wel een review op mijn blog over willen schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.