New skincare brand: Alpha-H

Bij The Make Up Spot kun je niet terecht voor exclusieve make-up, maar ook heel fijne skincare merken. Naast onder andere Embryolisse, Tony Moly en Egyptian Magic kun je in onze shop nu ook de producten van het prachtige luxe, van oorsprong Australische, merk Alpha-H shoppen!

Over Alpha-H
Alpha-H is een luxe huidverzorgingsmerk dat veelvuldig voorbij komt in bladen als Vogue en Harper’s Bazaar en is de afgelopen jaren bekroond met ontelbaar veel awards en prijzen. Alpha-H is het merk voor vrouwen én mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl.

DE PRODUCTEN
Wat de producten van Alpha-H uniek maakt is het hoge percentage glycolzuur in combinatie met een hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten en een (waar nodig) laag gehouden pH-waarde. Dit heeft als gevolg dat de huid als het ware uit haar comfortzone gehaald wordt en zo in de diepere huidlagen geactiveerd wordt, daar waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt.

VOOR IEDER HUIDTYPE
Of je nu last hebt van pigmentvlekjes, (vroegtijdige) huidveroudering of acné: met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder de huid overmatig te stimuleren of irriteren. De Alpha-H producten zijn namelijk geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid!

GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN
Synthetische ingrediënten zoals parfum of vulstoffen worden in de Alpha-H producten zoveel mogelijk vermeden. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten, ongeacht de prijs van de grondstoffen.

Alpha-H is ook specialist in vitamine serums die bijdragen aan een gezonde huid en helpen bij huidveroudering en schade door blootstelling aan UV (vitamine A), een droge huid (vitamine B), pigmentvermindering en herstel (vitamine C) en het versnellen van genezing (vitamine E). Ook is er het Vitamin Profiling Kit: een suprmooie set met daarin de 4 Alpha-H serums vitamine A, vitamine B, vitamine C en vitamine E (allen 25 ml) die je op deze manier allemaal kunt uitproberen!

Q: Naar welke Alpha-H producten ben jij het meest benieuwd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.