New! Too Cool For School Caviar Lime & Milani Fruit Fetish collection

nieuwe producten
nieuwe producten

Too Cool For School en Milani hebben allebei een nieuwe collectie uitgebracht. Namelijk Caviar Lime (TCFS) en Fruit Fetish (Milani). Bij de Caviar Lime collectie zijn de ingrediënten gebaseerd op het kaviaar-limoen extract. In het Nederlands wordt dit ook wel de vingerlimoen genoemd omdat het fruit 8-10 cm lang wordt en qua vorm op een vinger lijkt. De Fruit Fetish producten hebben velle kleuren, voor een echte fruity vibe. Zo krijg je een heerlijk zomergevoel, zelfs nu de dagen donkerder worden.

Too Cool For School – Caviar Lime

nieuwe producten
Hydra Essential Mask | Hydra Eye Treatment | Hydra Moist Cream | Hydra Vita Drop Essence | Hydra Bubble Toner

Het Hydra Essential Mask is een hydraterend masker die de droge en geïrriteerde huid hydrateert en verheldert. De irritatie wordt hiermee maximaal beperkt. Het laat een dewy finish achter voor een goede gevoede huid.

De Hydra Eye Treatment is een krachtig hydraterende oogcrème die effectief werkt tegen rimpels, een droge huid en gezwollen ogen. De verhelderende en voedende crème verbetert de elasticiteit van de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes worden verminderd.

De Hydra Moist Cream is een vochtinbrengende gezichtscrème. Hiermee wordt de huid langdurig gevoed en gehydrateerd. De crème voegt een mooie, gezonde en natuurlijke glow toe aan het gezicht.

De Hydra Vita Drop Essence is een verhelderend anti-aging serum dat helpt bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes in de huid. Er zitten negen soorten vitamine C in, waardoor het zelfs de diepste lagen van de huid hydrateert.

De Hydra Bubble Toner heeft, net als de Hydra Vita Drop Essence, een verhelderende anti-aging werking. Door de bubbly textuur kalmeert het de huid. Enige irritatie wordt hierdoor zo snel mogelijk afgenomen.

Milani – Fruit Fetish

nieuwe producten
Eyeliner | Setting Spray | Lip Balm

De Milani Fruit Fetish Eyeliner is verkrijgbaar in drie varianten: Mango Me Crazy, Kiwin’ It Real en Pinker The Berry. Ze hebben een intense kleur en blijven lang zitten. Dankzij de nauwkeurige vilten applicator is het eenvoudig om een wing te tekenen.

Niet alleen heeft de Fruit Fetish Setting Spray een langdurig werking, het ruikt ook nog eens super lekker! Ook hier zijn weer drie varianten: Mango Coconut, Kiwi Watermelon en Dragon Fruit Peach. De setting spray zit vol met een antioxidantrijke mix van fruitextracten en houdt de make-up tot wel 16 uur goed!

De Fruit Fetish Lip Balms zijn dankzij de schuine applicator ontzettend makkelijk aan te brengen. Daarnaast werkt deze hydraterende lippenbalsem ook goed als een primer voor lipgloss. Het ruikt heerlijk en je krijgt er gelijk een summer vibe van.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.