New York Fashionweek Beautytrends Najaar 2015

Bij echte beauty en fashionliefhebbers is de New York Fashionweek vast niet ontgaan. We hebben een aantal opvallende beautytrends gespot die we makkelijk zelf kunnen opvolgen! Hier komen ze op een rij:

The 90’s lip

Bruine lippen en een iets donkere lipliner zijn al een tijdje terug van weggeweest. Tijdens de New York Fashion Week werd deze trend gewoon weer doorgezet. The 90’s lip is alleen iets zachter en stijlvoller geworden. De donkerbruine liprand wordt nu mooi vervaagd en een lichtere tint in het midden zorgt voor een subtiele ombre effect die ook nog eens voor optisch vollere lippen zorgt.

Minimalistisch

Bij veel shows waren veel naturel looks het middelpunt. Heel minimaal werd er gebruik gemaakt van make-up. Sommige Fashion Designers lieten hun modellen zelfs zonder make-up een show lopen. De compleet met foundation bedekte huidjes zijn dus verleden tijd. Om deze trend over te nemen, is een goed verzorigingsritueel een vereiste. Af en toe een frisse neus halen of een goede boswandeling zorgt voor een mooi kleurtje en een gezonde blos op je wangen.

Knot

De knot is weer helemaal terug. Alleen iets anders dan we gewend zijn! De knot wordt niet meer perfect gedraaid en volledig vast gezet maar half opgestoken. Je haalt je haar simpelweg niet helemaal door het elastiekje heen. Veelal werd de knot gezien met los haar in de nek.

Liner

In combinatie met een naturel look was de eyeliner een echte eyecatcher. Een stevige liner in felle kleuren zorgen voor een edgy en speelse touch!

Kan jij je terugvinden in een van deze trends?

[showocproducts id=5302,1597,6381]

bron foto

bron foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.