Cult product nu exclusief in Nederland verkrijgbaar @ The Make Up Spot!

reiniginsmelk

Karl Lagerfeld ging er bijna dagelijks mee in bad en vele Hollywood sterren kunnen niet zonder. Dan denk je toch bij jezelf: waarom heb ik het nog niet in de badkamer staan? Dat zal te maken hebben met het feit dat het vanaf vandaag pas in Nederland verkrijgbaar is: de Collosol Eau de Lait reinigingsmelk, oftewel het witte wonder!

Oké, wat is dat bijzondere witte goedje (excuse: witte wonder) in dat leuke wit met roze flesje dan? Laten we beginnen bij het aller begin: de Collosol reiniger stamt namelijk al uit de jaren ’50 en is sindsdien niet meer weg te denken uit ieder schattig Frans badkamertje.

Het geheim? Een mix van miccelair water en melk die zacht genoeg is voor iedere huid, reinigt als een baas en oneffenheden geen kans geeft. Nou, doe ons er maar 10!

reiniginsmelk
Foto rechts @camillegr_

Je kunt de Collosol Eau de Lait op 3 verschillende manier gebruiken:

Make-up remover
Met slechts een paar druppeltjes van de Collosol op een wattenschijfje verwijder je alle sporen van make-up en blijft de huid schoon, egaal en superzacht achter.

Face & body cleanser
De Collosol is onmisbaar in een fijne reinigingsroutine, zowel ‘s morgens als ‘ s avonds.
De Collosol Eau de Lait reinigt en verfrist de huid heerlijk én zorgt voor een subtiel geurtje.

Voor in bad
Voeg een klein beetje van de Collosol Eau de Lait aan je badwater toe en je voelt je als Queen Cleopatra! Terwijl jij lekker ligt te chillen wordt je huid heerlijk geweekt in een melkachtige oase en voelt daarna zachter dan zacht!

reiniginsmelk
@beauty_moodboard@blissfully_yours_

Shop de Collosol Eau de Lait Reinigingsmelk 100 ml en 250 ml via The Make Up Spot

Q: Ben jij ook benieuwd geworden naar dit populaire product?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.