NEW Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy launches!

jeffreestar

Zat jij afgelopen zaterdagavond ook klaar op onze website voor de restock van de Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy collectie? Mocht je bij de lancering vorig jaar november hebben mis gegrepen kun je het Conspiracy Palette, de gloss en de liquid lipsticks gelukkig alsnog scoren! Heb je ook de 2 nieuwe items gespot? Wij laten je in deze blog de gloednieuwe Diet Root Beer Velour Lip Scrub en de Mini Controversy Emerald Edition zien!

Diet Root Beer Velour Lip Scrub

jeffreestar

Een hele nieuwe scrub met de smaak van het favoriete drankje van Shane: Diet Root Beer! Ken je de heerlijke lipscrubs van Jeffree Star Cosmetics nog niet? Ze zijn allemaal op basis van suiker en zorgen ervoor dat je lippen superzacht worden en eventuele velletjes verdwijnen. Na gebruik zijn je lippen helemaal klaar voor het aanbrengen van bijvoorbeeld een liquid lipstick uit de Conspiracy collectie!

jeffreestar

De Diet Root Beer Velour Lip Scrub shop je hier voor € 14.95

Mini Controversy Emerald Edition Eyeshadow Palette

jeffreestar
jeffreestar

Hét Mini Controversy Palette met dé groene kleur: it’s here! Het was vooralsnog even onduidelijk wanneer deze gelanceerd zou worden, maar afgelopen zaterdag was het zover!

jeffreestar
jeffreestar

Het Mini Controversy Emerald Edition Eyeshadow Palette is de tweede versie van het kleine zusje van het Conspiracy Palette en bevat 9 exclusieve kleuren (alleen Diet Root Beer is ook in het grote palette te vinden). Natuurlijk zijn ook deze oogschaduws voorzien van de iconische Jeffree Star Cosmetics formule!

jeffreestar

Het Mini Controvery Emerald Edition kun je voor € 33.00 hier shoppen

Q: Welke items uit de Conspiracy collectie heb jij (afgelopen zaterdag) besteld?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.