Nieuwe Milani producten toegevoegd!

The Make Up Spot heeft weer een paar nieuwe items van Milani Cosmetics in hun assortiment! Hier komen ze!

milani-big-bigger-lashes-maximum-volume-mascara-500x500

De Milani Big & Bigger Lashes Maximum Volume Mascara x

De Milani Big & Bigger Lashes Maximum Volume Mascara geeft je wimpers een intens zwarte en voluminous resultaat. Het volle borsteltje van deze mascara heeft een platte kant dat precies de juiste hoeveelheid mascara aanbrengt. De uit elkaar staande kammetjes zorgen ervoor dat je wimpers een mooie waaier vorm krijgen en dat iedere wimper wordt meegepakt!

De Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer x 14

Donkere kringen, roodheid en andere onzuiverheden worden verleden tijd door de Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer! Deze waterproof, super dekkende foundation en concealer in 1 heeft een handig pompsysteem dat zonder geknoei precies de juiste hoeveelheid foundation geeft.  Tevens zorgt deze foundation voor een prachtige flawless look waar je de hele dag plezier van hebt! Er zijn 14 verschillende kleuren beschikbaar met verschillende ondertonen.

Milani Moisture Lock Oil Infused Lip Treatment

De Milani Moisture Lock Oil Infused Lip Treatments geven je lippen een enorme hoeveelheid glans en hydratatie. De  Milani Moisture Lock Oil Infused Lip Treatment bevatten de natuurlijke hestellende kracht van jojoba-, avocado-, en tsubakiolie en als extraatje is elke geur daarnaast ook nog eens voorzien van voedzame olien die zich specifiek op bepaalde gebieden richten. De speciale applicator volgt precies de vorm van je lippen waardoor de treatment makkelijk aangebracht wordt. Verkrijgbaar in 8 lekkere geuren!

milani-prep-set-go-transparent-face-powder-500x500

Milani Prep+Set+Go Transparent Face Powder

De Milani Prep+Set+Go Transparent Face Powder is een gezichtspoeder en primer in één die grove poriën en fijne lijntjes verdoezelt, zorgt dat je make-up de hele dag op z’n plek blijft zitten en je gezicht niet gaat glimmen. Deze is slechts alleen verkrijgbaar in één kleur en geschikt voor alle huidskleuren en typen.

Milani Prime Perfection Hydrating + Pore-Minimizing Face Primer & Milani Prime Shield Mattifying + Pore-Minimizing Face Primer 

De Milani Prime Perfection Hydrating + Pore-Minimizing Face Primer (vegan) geeft je huid een mooie natuurlijke glow en verfijnt zichtbare lijntjes en grove poriën. Deze lichtgewicht en niet plakkende primer laat zich heel mooi aanbrengen en blenden en hydrateert de huid daarnaast ook!

De Milani Prime Shield Mattifying + Pore-Minimizing Face Primer verzacht en verdoezelt de aanwezigheid van grove poriën en fijne lijntjes. Deze primer geeft een matte finish!

Milani Amore Matte Lip Creme

De Milani Amore Matte Lip Cremes zijn longlasting, intens gepigmenteerde vloeibare lipkleuren. De naam zegt het al; ze hebben een matte finish! Ze brengen heel makkelijk aan en voelen licht aan op de lippen. Door de toegevoegde vitamine E en C worden je lippen ook nog eens optimaal gehydrateerd. In totaal zijn er 18 verschillende kleuren beschikbaar!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.