Nieuwe Viseart palettes || spring 2017

Je zou bijna denken dat ze bij Viseart na al die beauties die er al zijn geen mooiere palettes meer kunnen maken, maar toch hebben ze het weer geflikt! Nieuw in het assortiment zijn het Warm Mattes en Petit PRO palette, die sinds de lancering onze shop werkelijk uitvliégen!

VISEART 10 WARM MATTES PALETTE € 73.95 

Het Viseart 12 Eyeshadow Palette 10 Warm Mattes is een prachtig palette met 12 heel mooi supergepigmenteerde oogschaduws met warme kleuren en een matte finish. Het palette is multifunctioneel en is te gebruiken voor het creëren van ontzettend veel verschillende ooglooks (zowel naturel als smokey) en als je ze een beetje vochtig maakt kun je er ook een mooi lijntje langs de wimperlijn mee zetten. Het palette bevat allemaal prachtige kleuren die geïnspireerd zijn op de modehuizen van modestad Parijs.

Net als alle Viseart palettes is ook het Warm Mattes palette niet getest op dieren en bevat het geen parabenen, silliconen en minerale oliën.

Swatches by @trendmood1 (links) en @saatiya_beauty (rechts)

VISEART 8 EYESHADOW PALETTE PETIT PRO € 29.95 

Het Viseart 8 Eyeshadow Palette 01 Petit PRO is een supermooi palette met daarin 8 intens gepigmenteerde oogschaduws met matte, satijnen en shimmery texturen. Met dit palette kun je prachtige looks voor zowel overdag als ‘s avonds maken en bovendien zorgen deze prachtige oogschaduws er ook voor dat je er stunning uitziet op selfies.

Dit paletje is met het supercompacte creditcard formaatje en het handige spiegeltje aan de binnenkant ideaal voor on the go. Leuk detail: de oogschaduw pans kun je loshalen en eventueel in een leeg (Z)Palette doen!

Niet getest op dieren, bevat geen parabenen, ftalaten, sulfaten, silliconen en minerale oliën.


Q
: Heb jij deze prachtige, nieuwe Viseart palettes al geprobeerd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.