Een paar van de beste beautytools/uitvindingen!

Tuurlijk, de telefoon, gloeilamp en auto waren ook heel handig, maar er zijn in de afgelopen jaren ook een aantal superhandige beautytools uitgevonden waar wij beautylovers stiekem nog veel meer happy van worden!

Sigma Spa Brush Cleaning
Sigma is without a doubt één van de meest innovatieve merken die beautyland rijk is. Het was Sigma die enkele jaren geleden de Spa Brush Cleansing Gloves lanceerde, toen volgden de Spa Brush Cleaning Mats en als klap op  de vuurpijl de onmisbare Dry ‘n Shape Towers. Way to go Sigma!

Beautyblender
Geef toe: toen je het roze ei voor de eerste keer zag dacht je: wat moet ik hier in godsnaam mee?! Een jaar of wat verder kunnen we niet meer zonder en heeft bijna ieder merk wel een eigen variant van dit ‘gekke’ eitje uigebracht. Halleluja for Beautyblender!

 

beautytools

Real Techniques Brush Cleansing Palette
Op het gebied van brush cleansing blijft men (thank god!) komen met handigheidjes die ervoor zorgen dat wij onze kwasten met enige regelmaat schoonmaken. Daarom: thank you Real Techniques voor het oh zo handige (roze!) Brush Cleansing Palette!

Make Up Eraser
Weg met dure make-up doekjes en reinigingsmelk: say hello to the Make-up Eraser! De Makeup Eraser is een superhandig en superzacht doekje (geen microfibre) waarmee je op heel natuurlijke wijze je make-up kunt verwijderen. zonder het gebruik van chemicaliën. Het enige wat je hoeft te doen is het doekje nat maken en alle (waterproof) make-up wordt eenvoudig en snel verwijderd. Een paar van de vele voordelen: de Make-up Eraser is herbruikbaar, zeer geschikt voor de gevoelige huid en/of ogen, bespaart een hoop geld, is milieuvriendelijk, gaat minimaal 1000 wasbeurten mee!

Wimperkrultang 
Ja, soms vervloek je dit martelwerktuig, maar normaal gesproken zorgt een goede wimperkrultang voor een stel lashes on fleek waar je u tegen zegt!

Q: Wat is jouw favoriete beautytool?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.