Opzoek naar dé perfecte highlighter? Maak kennis met Morphe!

highlighter

Glow all out! Ben jij opzoek naar een goede highlighter? Sinds kort is het betaalbare make-up merk Morphe verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Het Morphe assortiment bestaat onder andere uit een aantal mooie highlighters die zeker niet in jouw make-up stash mogen ontbreken.

Morphe highlighters

highlighter
V.L.N.R: Extra, Lit, Mirage, Spark, Stardust, Meteor, Morphe x Deysi Danger

De highlighters van Morphe hebben een super creamy formule waardoor ze als een droom samen blenden met de huid. Hou jij van een opvallende glow? Dan zit je met deze highlighters zeker goed. Highlighter aanbrengen doe je onder andere op het voorhoofd, het wenkbrauwbot, het cupidoboogje, de kin, de jukbeenderen en de neusbrug.

Morphe x Deysi Danger highlighter

highlighter

In samenwerking met make-up artist Deysi Danger bracht Morphe de Morphe x Deysi Danger Highlighter uit. Deze creamy, gewichtloze highlighter heeft een frosted lilapaarse kleur en geeft een prachtige glans aan je look.

Morphe 8S highlightpalette

highlighter

Het Morphe 8S Stellar Impact Highlighter Palette bestaat uit 8 intens gepigmenteerde highlight poeders die stuk voor stuk zorgen voor een explosief effect. Dankzij de zachte formule blenden de poeders heel fijn samen met de huid. Dit compacte palette is tevens makkelijk mee te nemen op reis!

Morphe 8Z highlighter palette

highlighter

Het 8Z Starblazer Palette is het nieuwste highlighter palette van Morphe. Dit palette bestaat wederom uit 9 creamy poeder highlighters die stuk voor stuk een intense glow geven. De kleuren in dit palette variëren van lichtroze en icy wit tot lichtgoud en brons.

Morphe highlighterkwasten

highlighter
V.L.N.R: Morphe M497, Morphe M310

De highlighters van Morphe zijn erg makkelijk aan te brengen met de professionele kwasten van het merk. Met een fan brush, ook wel waaierkwast genoemd, kun je je highlighter heel gelijkmatig over het gezicht verdelen. Het effect is erg subtiel maar kan ook makkelijk in laagjes worden opgebouwd. Deze kwasten zijn tevens handig voor het verwijderen van fall-out van oogschaduw en ander overtollig poeder.

Morphe MUA Life 20-Piece Brush Collection

highlighter

Natuurlijk kun je highlighter ook op andere delen van het gezicht aanbrengen, of zelfs op je lichaam! Daarvoor zijn de kwasten in de nieuwe Morphe MUA Life 20-Piece Brush Collection erg geschikt. Deze professionele kwastenset bevat een aantal handige gezichts- en oogkwasten waarmee je highlighter ook op de ogen aan kunt brengen met een kleine kwast óf op de schouders met een grotere fluffy kwast.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.