Populaire make-up producten op Instagram deze week

Instagram is nog steeds één van de populaire social media kanalen en ook wij zijn Insta-hooked. Een paar keer per dag posten we speciaal voor alle make-up addicts een aantal leuke kiekjes en de afgelopen week waren er een paar posts én producten die heel populair waren! 


Het zijn nog steeds vooral de Jeffree Star producten die razendpopulair zijn binnen ons Instagram account. Bovenaan staat deze prachtige foto (credits foto: @josephineruthc) van de Peach Goddess Skin Frost highlighter, die ook echt oogverblindend is.

Verder kregen ook de foto’s van het Jeffree Star Androgyny palette vele hartjes, net als wij zijn ook onze Instavolgers gevallen voor deze beauty.

Niet alleen Jeffree Star is populair, ook de prachtige glitter pigmenten van Lit Cosmetics hebben menig beautyhart gestolen. @maidofbeauty maakte met het Glitter Pigment California Soul een prachtige lipcreatie.

Ook The Balm heeft de lente in de bol en lanceerde het prachtige nieuwe Meet Matt(e) Ador Palette en de Balm Springs Blush, met beiden een heel hoog hebben-hebben-hebben gehalte!

Natuurlijk gaan we ook nog steeds voor fleeky lashes en ben je bij Velour Lashes helemaal aan het juiste adres! Check even deze prachtige Doll Me Up lashes! (credits foto @jennivae)

Q: Wat was jouw favo Instagram post op ons Instagram account van afgelopen week?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.