Nieuwe Sigma Baking & Strobing kwasten

Baking en strobing: het zijn termen waar we een paar jaar geleden nog nooit van hadden gehoord, maar die je nu te onpas en te onpas tegenkomt in beautyland. Sigma heeft daar heel handig op ingespeeld door een reeks speciale Baking & Strobing kwasten (en ook een set, die heel binnenkort ook verkrijgbaar zal zijn!) te lanceren, die wij vandaag stuk voor stuk uitgebreid aan je laten zien!

IMG_0589IMG_0597

F06 POWDER SWEEP // € 20.95

F06-POWDERDe Sigma F06 Powder Sweep is speciaal ontworpen voor het aanbrengen en verwijderen/verdelen van setting poeder. Deze smalle, fluffy kwast heeft het ideale formaat om te gebruiken onder de ogen, op de wangen en het voorhoofd. Deze kwast kan overigens ook prima gebruikt worden voor het aanbrengen van bronzer of blush.

Functie: het nauwkeurig aanbrengen en wegvegen van (setting)poeder
Gebruik met: poederproducten

F42 STROBING FAN // € 18.95

f42De Sigma F42 Strobing Fan is een fan brush met korte, zachte en compacte SigmaTech® fiber haren. Deze highlighting kwast is ontworpen voor het egaal aanbrengen van poeder en creamy producten op de jukbeenderen, de brug van de neus, het cupidoboogje van de lip en het voorhoofd. Deze kwast wordt geleverd in een mooi doosje.

Functie kwast: highlighten van het gezicht
Gebruik met: poeder en/of creamy producten voor strobing

F79 CONCEALER BLEND KABUKI // € 23.95

F79De Sigma F79 Concealer Blend Kabuki is een smalle, taps toelopende kwast die gemaakt is voor het aanbrengen en blenden van concealer en color-correcting producten. Breng deze producten met een deppende beweging aan onder de ogen zodat je een mooi egaal resultaat krijgt. Kan gebruikt worden met creamy, vloeibare of poederproducten.

Functie: het aanbrengen van concealer en color-correcting producten (stippling-achtige beweging)
Gebruik met: creamy, vloeibare of poeder producten

F89 BAKE KABUKI // € 24.95

F89 De Sigma F89 Bake Kabuki is een kwast met een behoorlijk schuin afgesneden vorm en een platte bovenkant, die speciaal ontworpen is voor het ‘indrukken’ van setting powder in de huid. De platte bovenkant van deze kwast is ideaal te gebruiken onder de ogen en voor het defineren van het gezicht. Deze kwast wordt geleverd in een mooi prisma-achtig doosje.

Functie: het ‘indrukken’ van setting powder (baking)
Gebruik met: poederprodudcten

P89 BAKE PRECISION // € 20.95

P89De Sigma P89 Bake Precision (de kleinere versie van de F89 Bake Kabuki) is een behoorlijk schuin afgesneden kwast met een platte top waarmee je setting poeder kunt indrukken in de huid op plekken waar je niet zo makkelijk bij kunt. Ook is deze kwast ideaal voor het aanbrengen van concealer en contourproducten.

Functie: het indrukken van setting poeder in de huid (baking) op plekjes waar je niet zo makkelijk bij komt
Gebruik met: poederproducten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.