Sigma ‘Wildflower’ collectie

Wilde bloemen gemixt met watercolor illustraties en mooi rustige maar ook wat meer opvallende kleuren: dat is kort samengevat de nieuwe Sigma Wildflower collectie. Sinds deze week is deze limited edition collectie verkrijgbaar bij The Make Up Spot en dus is het de hoogste tijd je kennis te laten maken met de Wildflower producten! 

Wildflower Eye & Cheek Palette € 35.95 


Het Sigma Wildflower Eye & Cheek Palette is een prachtig palette met daarin 4 oogschaduws, een blush en een highlighter, die allen vrij zijn van parabenen, sulfaten en ftalaten. Je kunt de kleuren leuk met elkaar mixen en matchen en neutrale of juist wat meer intense looks te maken.

Dan is het tijd om het pigment van dit prachtige palette eens van dichtbij te gaan bekijken en yes, dat ziet er indrukwekkend uit! De oogschaduws zijn heerlijk zacht, geven praktisch geen fall-out en leveren, zoals je kunt zien, prachtige kleuren!

Dan de Peony blush en de Peaceful highlighter, ook deze stellen zeker niet teleur! De blush heeft een prachtige mauve bruine kleur en de highlighter zorgt voor een champagne-achtige gloed. Gorgeous!

Wildflower lipsticks € 13.95 

De Sigma Wildflower lipsticks Barely Blooming & Dahlia zijn prachtige, luxe lipsticks (vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten) met een longlasting en hydraterende formule. De lipsticks hebben een glanzende zwarte huls en worden geleverd in een mooie ‘Wildflower’ verpakking.

Dahlia heeft een prachtige diepe, framboos kleur en Barely Blooming is het beste te omschrijven als peachy nude.

De Sigma Wildflower collectie is nu verkrijgbaar bij The Make Up Spot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.