Spotted: Kingsday nails

koningsdag

En wat hebben er weer zin in! Het hele land wordt aanstaande zaterdag weer volledig gehuld in het oranje: van slingers, felgekleurde kledingstukken en de meest uitbundige looks die deze dag gerockt worden. Bij deze looks mogen we natuurlijk niet de nagels vergeten! Op Instagram zien we weer de leukste looks voorbijkomen en om je alvast in de stemming te brengen, hebben we er een paar ter inspiratie voor jou op een rijtje gezet. Take a look!

Luipaard/panterprint = hot!

koningsdag

Anno 2019 zijn luipaard- en panterprintjes echt niet te missen. In scrunchies, haarborstels kledingstukken, tassen en ga zo maar door. We love it! En al helemaal hoe deze te gekke print verwerkt is in een nail look voor Koningsdag. Al geïnspireerd? Probeer het eens met de China Glaze ‘Street Regal’ Nagellak – Accent Piece als base! Experimenteer eens om de look te creëren met een diep gepigmenteerde zwarte nagellak, zoals de Inglot O2M Breathable Nail Enamel Soft Matte in de kleur 535.

Subtiele shine

koningsdag

Deze prachtige metallic look bereiken? Dat heb je binnen een mom van tijd. Met de Essie Nagellak 582 Say It Ain’t Soho loop jij op Koningsdag rond met subtiele en toch opvallende vingertoppen. Deze lak komt uit de Fall collectie van 2018 en heeft een mooie metallic koperen kleur met een oranje ondertoon. Met één swipe is de gehele vinger bedekt en chipt niet waardoor je nog net iets langer van mooie nagels kunt genieten. Als dat niet perfect is voor koningsdag?

Gekroonde nagels

koningsdag

Deze look van @xnailsbymiri is niet heel recent, maar nog steeds wel geliefd zodra Koningsdag er weer aan zitten te komen. Met een prachtige oranje lak als de Essie Nagellak 581 Fall for NYC als basis en crown details met de Essie Nagellak 587 Million Mile Hues kom je geheel in de sfeer van de feestelijke verjaardag van Koning Willem Alexander.

Bestel vandaag nog voor 21:00 jouw favoriete lak, dan heb je deze morgen in huis! Nog net op tijd voordat Koningsnacht en Koningsdag aanbreekt. Stay pretty!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.