Summer of colour – trends zomer 2013

We hebben er even op moeten wachten, maar volgens de weersberichten zit het er nu toch écht aan te komen: zomer! Eindelijk kunnen de zwierige rokjes en jurkjes en open schoentjes aan en ruilen we de donkere, zware make-up in voor vrolijke kleurtjes en lichte texturen. Vrolijk en kleurrijk is de zomer van 2013 zeker te noemen, want behalve in de kleding en accessoires gaan we ook in de make-up helemaal los met kleur!
Ogen

Deze zomer zijn de ogen met recht blikvangers, want the keyword is kleur, kleur en nog eens kleur. Als je het aandurft kun je lekker uitpakken met felle, neonkleurige oogschaduw maar ook helemaal hip en happening en net wat meer draagbaar is een gekleurd lijntje onder of boven je ogen. Deze zomer gaan we een stapje verder dan het standaard zwart en is eigenlijk niets te gek: blauw, groen, oranje, geel, paars, roze: het kan allemaal. En heb je het rechttoe rechttaan lijntje nou wel gezien? Experimenteer dan eens met andere vormen. Ook de wimpers staan in het middelpunt van de belangstelling en als je nou niet gezegend bent met oneindige wimpers zijn er natuurlijk altijd nog de fake lashes.

Mond

Niet alleen de ogen gaan in het neon, ook de mond mag lekker knallen. Een funky neonroze (matte) lipstick mag dan ook zeker niet in je stash ontbreken!

Gezicht

Waar de ogen en mond zo opvallend mogelijk mogen zijn, is de rest van het gezicht lekker naturel. Een klein beetje foundation of BB Cream, wat blush en eventueel bronzer en you’re ready to go!

Nagels

Voor de nagels geldt deze zomer: mooie felle en zachte kleurtjes en glans, véél glans. Peachy, felroze, mintgroen, knalgeel, aquablauw, als het maar lekker kleurrijk en zomers is.  Vinger- en teennagels hoeven overigens helemaal niet met elkaar te matchen, het is juist superleuk om je vingers in een zacht tintje te hullen en je tenen van een knallende kleur te voorzien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.