The Make Up Spot in de Beautybox!

 

We zijn nog geen twee maanden in de lucht en in die korte tijd hebben we al zoveel mooie dingen meegemaakt met The Make Up Spot, onvoorstelbaar. Het hoogtepunt tot nu toe is toch wel vandaag, de dag dat de Beautybox van oktober uitkomt en…….. daarin een product van The Make Up Spot te vinden is! Echt, hoe gaaf!

Deze maand is het thema glamour en met de feestdagen voor de deur helpt de box je zo stralend mogelijk voor de dag te komen aan het kerstdiner. Wat voor je haar, wat voor je ogen, wat voor je huid en wat voor je…. nagels!

Het nagelgedeelte neemt The Make Up Spot voor haar rekening met een aantal prachtige nagellakjes van het merk Wet ‘n Wild, dat exclusief verkrijgbaar is bij The Make Up Spot. Als je geabonneerd bent op de Beautybox is het nog een verrassing welk nagellakje je in jouw box zult vinden, want er zijn een aantal verschillende (feestelijke!) kleurtjes. Overigens zijn de Wet ‘n Wid nagelakjes niet het enige waar The Make Up Spot de abonnees van de Beautybox mee verrast, want ook zit er een voucher in met een kortingscode waarmee je recht hebt op gratis verzending bij een bestelling vanaf € 15,00!

Namens The Make Up Spot wensen we je heel veel plezier met de Beautybox van deze maand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.