Think Pink!

Think pink is wat al een paar weken door mijn hoofd gaat. Ik weet niet wat het is, maar het is mijn favoriete kleur voor op mijn lippen op dit moment. Dan heb ik het niet over veilig bruin-roze of zachte roostinten. Nee, ik heb het echt over suikerspin roze! Misschien komt het door de donkere winterkleuren die ik afgelopen maanden heb gedragen en ben ik die een beetje beu. Tijd voor even iets anders! Ik laat je mijn 4 favorieten zien:max-factor-color-collection-lipstick-830-dusky-rose-500x500

De Max Factor Color Collections Lipstick 830 Dusky Rose is een typisch roze kleur met glanzende finish. De lipstick brengt door haar vorm heel makkelijk aan en glijdt door de textuur als boter over je lippen. Daarnaast worden je lippen ook nog eens gehydrateerd en blijft Dusky Rose mega lang zitten!

revlon-colorburst-lip-butter-055-cupcake-500x500.png

De Revlon Colorburst Lip Butter 055 Cupcake is in mijn ogen een gekleurde lippenbalsem. Je lippen worden gehydrateerd en voelen heerlijk zacht aan! Dat komt door de combinatie van mango, sheaboter en kokos! De kleur Cupcake zorgt voor een mooi snoeperig roze, glanzend tintje op je lippen.

maybelline-color-sensational-the-shine-lipstick-140-juicy-bubblegum-500x500

De Maybelline Color Sensational The Shine Lipstick 140 Juicy Bubblegum is een lipstick met pure kleurpigmenten die je lippen een zachte candy roze kleur geeft. Deze lipstick bevat honingnectar en speciale oliën die een verzorgende werking hebben en een hoogglans laagje achter laten.

l.a.-girl-glazed-lip-paint-babydoll-500x500

De L.A. Girl Glazed Lip Paint Babydoll bevat pigmenten van een lipstick en de glanzende finish van een lipgloss! De creamy textuur voelt super zacht aan en zorgt voor een mooie glans. Door de toegevoegde vitamine E en pepermunt worden je lippen ook nog eens gehydrateerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.