Tip! Snel lange nagels krijgen

Lange nagels? Yes please! Menig vrouw droomt van mooie lange nagels die niet afbreken. Helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Lukt het jou niet om je nagels te laten groeien? Dan heb je zeker wat aan deze tips!

Heel eerlijk? Ik ga niet komen met HET wondermiddel dat je ineens voorziet van lange nagels binnen een week. Sorry guys, dat middeltje bestaat namelijk niet! Wat wel bestaat zijn trucjes die je kunt toepassen om zelf langere nagels te laten groeien.

Nagelbijten is natuurlijk funest. Op die manier krijg je sowieso nooit lange nagels! Hoe moeilijk het ook is, stoppen met bijten is de enige oplossing. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan en je handen intapen is geen oplossing, haha! Tegenwoordig zijn er producten te koop speciaal voor nagelbijters. Vaak zijn dat crèmes en nagellakken met een vieze smaak zodat je steeds met het moment wanneer je je nagels in je mond stopt, wordt geconfronteerd.

Sommigen hebben nou eenmaal van nature dunne en broze nagels. Bij het minste geringste breken deze af als je eindelijk een behoorlijke lengte hebt. Een ander geval; zwakke nagels door acryl of gel. Heb je deze er pas af laten halen, moet je ook rekening houden met minder sterkte nagels.Een compleet nieuw gegroeide nagel duurt ongeveer 3 maanden! Gelukkig zijn er nagellakjes op de markt ontwikkeld speciaal voor beschadigde nagels. Er zitten dan extra vitaminen, mineralen en keratine in verwerkt om de nagel een extra oppepper te geven. Daarnaast zijn er ook lakjes die de nagels harder en minder breekbaar maken!

568b162d5f355c6839023e5dc87deee6

In de zomer merk je vast dat je nagels en haar iets sneller groeien vergeleken met de rest van het jaar. Daar is maar één antwoord op; de zon! Ik stimuleer absoluut niet om nu overmatig in de zon te zitten maar af en toe een terrasje pakken in de zon, zal wonderen doen!

Als laatste ga ik het hebben over supplementen. Er zijn zelfs vitaminen te koop speciaal voor huid, nagels en haar. Ik heb het over vitamine B2. Ook hierbij moet je niet denken aan een wondermiddel. Het werkt namelijk ondersteunend voor je lichaam. Vermoed je een tekort aan vitamine B2? Dan kun je overwegen deze te slikken. Ook kun je deze uit natuurlijke producten halen: eieren, noten, melk, groente, fruit en vlees.

Bron foto 1 2

4 reacties

 1. Lisa schreef:

  Hooi ik vind het wel god maar ja

 2. Julia schreef:

  Oké ik vind het wel een goede tip!
  Top ga ik uit proberen!

 3. Selinnyy schreef:

  Bedankt voor de tip 😛

 4. marloes schreef:

  ga ik uitproberen super bedankt daar voor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.