Tips om nagellak sneller te laten drogen!

In no-time droge nagels na het lakken, hoe fijn zou dat zijn!!? Bye bye deukjes in je nagellak omdat je het niet lang genoeg hebt laten drogen voordat je de deur uit ging en hello perfect gelakte (deukvrije) nagels!

Natuurlijk bestaan er quick dry topcoats en sprays maar dat is een klein beetje vals spelen. Ik heb het over huis, tuin en keuken trucjes waar geen nagelproducten aan te pas komen.

Ijskoud!

Zet een bak met ijskoud water op tafel naast je lak spullen. Dompel na een laag nagellak je nagels 5 minuten in het koude water. Hoe kouder hoe beter! Voeg desnoods ijsblokjes toe voor het beste resultaat. Heb je echt haast? De echte vriezer werkt het snelst!

Wind

Heb je een föhn thuis liggen die ook koele lucht kan blazen? Föhn steeds na een laagje nagellak op ongeveer 20cm afstand je nagels droog. Gebruik geen hitte want hierdoor blijft de nagellak juist langer zacht. Houd de föhn ook niet te dichtbij. Hierdoor kun je per ongeluk deukjes in nagellak blazen.

Bakspray

Dit klink misschien niet heel erg lekker maar het werkt echt! Spray een dun laagje bakspray over je nagels en binnen 5 minuten zijn ze volledig droog! Was hierna je handen en je bent klaar om te gaan!

[showocproducts id=8498,8178,8170]

Bron foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.