Top 5 contour kits The Make Up Spot

Oh yes, we blijven nog even in de contourtrend! Ook de klanten in onze shop zijn nog helemaal all about contouring en dus laten we jullie vandaag kennis maken met de top 5 van contourkits binnen The Make Up Spot!

SLEEK FACE CONTOUR KIT € 8.99

IMG_8855
IMG_8837
Al sinds jaar en dag één van de meest beroemde contourkits: het Sleek Face Contour Kit (verkrijgbaar in Light, Medium en Dark). In dit supercompacte, matzwarte doosje vind je een mooi matte bronzingpoeder en een glanzende highlighter waarmee je je gezicht meer definitie kunt geven. En de prijs? Slechts € 8.99!

SLEEK CREAM CONTOUR KIT € 14.99

IMG_8848IMG_8852
De nieuwste contour-aanwinst in het Sleek assortiment is het Cream Contour Kit (Light, Medium en Dark) en is zeg maar the next generation of contouring! In dit paletje vind je 2 creamy highlighting en 4 contourkleuren met een fluweelzachte finish. Deze contour- en highlightkleuren zijn supermakkelijk aan te brengen en te blenden en hiermee kun je heel mooi bepaalde delen van het gezicht mee naar voren halen en meer diepte mee kunt creëren.

L.A. COLORS I HEART MAKEUP CONTOUR PALETTE € 8.99

IMG_8827IMG_8869
Ook L.A. Colors kon natuurlijk niet achterblijven in de contourtrend en dus lanceerden zij een tijdje terug het I Heart Makeup Contour Palette (verkrijgbaar in Light to Medium en Medium to Deep). Dit is een highlight- en contourpalette met daarin maar liefst 8 mooi gepigmenteerde kleuren (poeders) waarmee je je gezicht heel mooi kunt shapen en highlighten. De lichte kleuren zijn mooi om mee te highlighten (het palette bevat 1 shimmery highlighter) en de donkere om mee te contouren. Ook heel handig: op de achterkant van het palette staat een handige instructie hoe je de kleuren kunt gebruiken.

BARRY M CHISEL CHEEKS CONTOUR KIT € 9.99

IMG_8863IMG_8845Barry M doet alweer een tijdje mee aan de contourtrend en lanceerde onlangs naast de Light-Medium versie ook een Medium-Dark exemplaar. Het Barry M Chisel Cheeks Contour Kit is een superhandig kitje waarmee je je gezicht kunt shapen en contouren. In dit compacte kitje vind je een lichte poeder om mee te highlighten, een bronzer om warmte aan je gezicht toe te voegen en een donkere poeder om mee te contouren.

W7 YOUR FACE CONTOUR KIT € 9.99

IMG_8829IMG_8864In het W7 Shape Your Face Contour Kit vind je niet alleen een handig contourpaletje met daarin een contourpoeder, bronzer en highlighter, maar je krijgt er ook meteen een handig contourkwastje bij! Het W7 Shape Your Face Contour Kit is dus een superhandig, compleet kitje met daarin alles wat je nodig hebt voor het shapen en contouren van je gezicht!

Q: Wat is jouw favoriete contourkit uit onze shop?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.