Trend gespot: Denim look nagels

We hebben het allemaal al voorbij zien komen; caviar nails, velvet nails, negative space nails en metallic nails. Denim is op dit moment hotter dan hot! Verschillende soorten denim worden met elkaar gematcht. Voorheen was dat echt een no-go. Lichtblauw gemixt met donkerblauw; tegenwoordig kan het allemaal. De denim trend zet ook door op beautygebied en zijn de denim look nagels niet meer weg te slaan.

 

Hieronder een paar prachtige creaties:

 

 

Hoe creër je het denim effect op je nagels?

 

Foto 1:

Kies een matte donkerblauwe lak en laat deze goed drogen. Breng enkele studs aan op je nagels met nagellijm. Matte topcoats zijn een echte aanrader in dit geval!

 

Foto 2:

Kies 5 verschillende blauwe nagellakjes met een grijze ondertoon. Breng deze vervolgens van donker naar licht aan op iedere vinger. Eindig met een highshine topcoat.

 

Foto 3:

Deze is echt voor de die hard trendsetters! Start met een lichtblauwe kleur en breng deze over je gehele nagel. Maak een klein propje van aluminiumfolie en breng er een laagje witte lak op aan en stempelen maar! Breng vervolgens een donkerblauw randje aan voor een french manicure effect. Eindig met een topcoat.

 

Q: Wat vinden jullie van de Denim look nagels? Is dit iets wat jij zou dragen op je nagels?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.