Vier make-uptrends om te proberen

Er zijn weer een hoop make-uptrends die het uitproberen waard zijn. Ik geef je in dit artikel wat inspiratie.

blauwe eyeliner

Blauwe eyeliner. Als jij dacht dat blauwe eyeliner tot de jaren ‘80 behoort dan heb je het helemaal mis! Vergeet de klassieke eyeliner en ga eens voor een mooie kobalt blauwe lijn (Rimmel Magnif’Eyes) boven je oog.

blauwe eyeliner 2

Een nude lip staat het mooist bij deze opvallende ooglook.

volle wenkbrauw

Volle wenkbrauwen. Laat dat pincet maar eens een tijdje in de kast liggen, want volle wenkbrauwen zijn het helemaal dit jaar. In mijn eerdere wenkbrauwtutorial liet ik al zien hoe ik mijn brows zo vol mogelijk maak. Experimenteer er op los met bijvoorbeeld een potlood of poeder.

zalmroze-768x512

Nude/milky nails. Het is een beetje mijn latest obsession, de nude/milky nails trend. Het ziet er super verzorgd uit en ik vind het lekker makkelijk combineren met make-up en outfits. Vooral mijn vriend is erg blij met deze minimalistisch trend, die opvallende nagels vindt hij maar niks. Een prachtige kleurtje is Essie Steal His Name of Essie High Class Affair. Clean en classic.

blush 2

Rose gold wangen. Ruil je natuurlijke blush eens in voor een rose gold variant. Dit kleurtje voegt direct warmte toe aan je huid en bovendien kun je met bijvoorbeeld Sleek Rose Gold ook je highlighter en bronzer in de kast laten liggen.

Wat is jouw favoriete trend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.