Viséart paletten: Favoriet van visagisten!

Bij wie een echte make-up liefhebber is, zijn de bekende Viséart paletten vast niet ontgaan. Visagisten over de hele wereld zweren er bij en zelfs Mascha van Beautygloss is er dol op! Vaak op events waar visagisten aanwezig zijn, liggen opengeklapte Viséart paletten de show te stelen op hun kaptafeltjes. Dat is ook niet zo gek want in ieder palette zitten 12 prachtige kleuren die geschikt zijn voor bijna alle huidskleuren en ondertonen. Ideaal voor visagisten dus! Ik heb het niet alleen over oogschaduwkleuren… Nee, Viséart heeft daarnaast ook nog concealerpalettes en lipstickpalettes. Op deze manier heb je gewoon alle kleuren bij de hand om een perfecte flawless look te kunnen creëren! Hieronder de echte toppers die tegenwoordig niet meer mogen ontbreken in je make-up stash!

 

12 Eyeshadows Palette Neutral Basic 01

 

 

Dit palette is werkelijk wereldwijd het meest populair onder top visagisten. Het 12 Eyeshadows Palette Neutral Basic 01 bevat vooral matte natuurtinten om de een natuurlijk ogende make-up aan te brengen. De kleuren zijn makkelijk op te bouwen waardoor het maken van een chique smokey eye ook mogelijk is. Dat het niet alleen voor de ogen wordt gebruikt maar ook voor de wenkbrauwen of langs de haarlijn om kale plekjes te verdoezelen bewijst maar weer eens de veelzijdigheid van dit palette. Dit maakt het alleen nog maar meer onmisbaar in iedere make-up stash!

 

Viséart Concealer Palette 01

 

Dit concealer palette bevat 12 kleuren die geschikt zijn voor bijna alle huidskleuren! Je kunt hiermee allerlei soorten oneffenheden wegwerken, tattoos verbergen en zelfs shapen. De concealers hebben een lichte formule die zich heel makkelijk laat aanbrengen en vervagen voor een natuurlijk resultaat. In het palette zitten groene tinten, rode tinten en huidskleuren met koele en warme ondertonen en daardoor bij velen toe te passen is!

 

Lip Palette 01 Muse Nudes

 

 

In het Viséart Muse Nudes palette zitten vooral bruin- en nudetinten. Ook hierin zijn verschillende ondertonen terug te vinden waardoor ook dit palette geschikt is voor iedereen. De kleuren brengen in eerste instantie een subtiel laagje aan op de lippen maar zijn goed op te bouwen naar een intense kleur. De kleuren zijn ook makkelijk te mengen om je eigen favoriete kleur te creëren! Ook is dit palette wereldberoemd en wordt het in Hollywood veel gebruikt bij filmsterren.

 

Een top feitje: De palettes zijn vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen en zijn niet op dieren getest!

 

[showocproducts id=5205,6028,6030]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.