Wat vinden mannen mooi aan vrouwen?

Deze vraag heb jij jezelf vast wel eens gesteld! Wat vinden mannen mooi aan vrouwen? Tja.. waar kijken ze precies naar en waar letten ze op? Ik had online natuurlijk naar verslagen van experts, uitgebreide onderzoeken of studies kunnen zoeken.. dan had ik meteen de antwoorden. Mij leek het juist leuk om het the man himself eens te vragen! De mannen uit mijn vriendenkring heb ik een aantal vragen gesteld en daar kwam het volgende uit.. Oké, daar gaan we!

5 Ogen

De manier waarop een vrouw uit haar ogen kijkt. Huh? Wat bedoelen ze daar nou mee? Ogen die niet meteen alles verraden en zelfs een tikkeltje ondeugend zijn. Naast deze diepliggende verklaring, houden ze ook van mooie ogen. Grote ogen met het liefst lange gekrulde wimpers. Au naturelle vinden ze mooi maar als je toch een keertje wilt uitpakken, vinden ze smokey eyes heel interessant.

4 Benen

Dat mannen op lange slanke benen vallen, is denk ik algemeen wel bekend. Het liefst met een mooie zonnige teint. Daarnaast moeten ze ook mooi verzorgd zijn. Droge, schilferige en ongeschoren benen zijn een echte afknapper.

3 Haar

Ik had verwacht dat een groot deel meteen ‘platina blond’ zou zeggen! Nou, ik had het flink mis! Bijna allemaal ging de voorkeur uit naar brunettes! Maar goed, dat blijft natuurlijk een kwestie van smaak. De voorkeur gaat uit naar verzorgd lang haar met een mooie glans. Niet té lang maar ongeveer 10 cm over de schouders.

2 Lach

Ook hier gaat het weer om verzorgd zijn. Volgens de ondervraagden is een glimlach helemaal compleet met mooie witte tanden. Ze kijken trouwens niet alleen naar de tanden maar ook naar de lippen. Volle lippen vinden ze mooi. Niet teveel lipstick maar als je er toch eentje draagt, het liefst rood!

1 Decollete

Van tevoren wist ik al dat deze steevast op nummer een zou komen te staan. Heel opblazen hoeft nou ook weer niet (ze willen natuurlijk niet dat andere mannen er ook naar gaan kijken, haha) maar het moet mooi in proportie zijn. Jaaajaa! Borsten hebben nou eenmaal een bepaalde aantrekkingskracht tot mannen. Dat zal denk ik altijd wel zo blijven..

Nu is het natuurlijk zo dat je heus niet minder aantrekkelijk bent als je een aantal uit deze top 5 niet bezit! Het zijn immers geen richtlijnen voor de perfecte vrouw. No worries! Mannen kijken ook naar het totale plaatje dus niet alleen je verschijning is belangrijk! Zolang jij lekker in je vel zit en mooi voelt, is dat is het aller belangrijkste!

Bron foto

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.