Zo kom je de maandelijkse periode puistvrij door!

Je kunt de klok erop gelijk zetten: de maandelijkse periode is in zicht en dat laat je huid heel duidelijk zien. Je egale huidje verandert binnen een paar dagen in een kratergebied en aangezien je je tijdens deze dagen vaak al niet te best voelt zit je hier natuurlijk he-le-maal niet op te wachten. Wij hebben alle musthave producten voor je onder elkaar gezet waarmee je huid niet meer verraadt in welke tijd van de maand jij zit!

Alpha-H Clear Skin Daily Face and Body Wash

Je begint je reinigingsritueel natuurlijk met een fijne cleanser en voor de vette en onzuivere huid met puistjes is deze van Alpha-H ideaal. Deze gel-achtige reiniger is speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere acne huid en bestrijdt (bacteriële) infecties en puistjes en vermindert ontstekingen en rode vlekken. Fijn is dat je deze niet alleen voor het gezicht, maar ook voor je lichaam (denk vooral aan de borst en rug) kunt gebruiken!

Alpha-H Clear Skin Daily Face and Body Wash

First Aid Beauty Skin Rescue Purifying Mask

Natuurlijk mag een fijn masker niet ontbreken tijdens deze pamperroutine waarin je extra lief bent voor je huid en dé tip is dan het First Aid Beauty Skin Rescue Purifying Mask. De naam First Aid Beauty zegt het: dit merk is vooral gericht op EHBO in de zin van eerste hulp bij onzuiverheden. Dit peel-off masker met krachtige rode klei helpt de huid in slechts 20 minuten te zuiveren, grove poriën te verminderen en de talgproductie weer in balans te brengen. Just what you need!

First Aid Beauty Skin Rescue Purifying Mask

Pixi Glow Tonic 

Dé tonic der tonics: de Pixi Glow Tonic! Een wondermiddel met o.a. glycolzuur dat de huid exfolieert en zuivert, de bloedsomloop verbetert en energie geeft en aloë vera dat de huid kalmeert en hydrateert. De tonic reduceert de aanwezigheid van poriën, versnelt de celvernieuwing, balanceert, geneest en kalmeert en zorgt daarmee voor een stralende en gezonde huid.

Pixi Glow Tonic

Mario Badescu Drying Lotion

Je zat misschien al te wachten wanneer ‘ie zou komen: het wondermiddel tegen het leed dat helaas al geleden is. Wanneer bovenstaande producten voor jou net te laat komen is er gelukkig altijd nog de Mario Badescu Drying Lotion die (hormonale) pukkels als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Wanneer je getergd wordt door pukkels met een witte kop is het een kwestie van een beetje van dit wondergoedje erop aanstippen en wanneer je wakker wordt uit je schoonheidslaapje is er niet meer te zien dan een uitgedroogd.

Mario Badescu Drying Lotion

John Masters Organics Bearberry Skin Balancing Face Serum

Als laatste helpt de John Masters Organics Bearberry Skin Balancing Face Serum de vette huid te kalmeren en weer terug in balans te brengen. Onder andere groene thee en
wilgenschorsextract (hebben antibacteriële eigenschappen) verminderen de aanmaak van talg en ontstekingen. Dit serum kan plaatselijk worden gebruikt op probleemgebieden of als algehele huidverzorging.

John Masters Organics Bearberry Skin Balancing Face Serum

Nog meer tips voor een mooie huid tijdens dé tijd van de maand

Veel water drinken
Niet alleen tijdens je maandelijkse periode, maar juist ook daarvoor en daarna draagt het drinken van voldoende water bij aan een mooi gezonde en zoveel mogelijk pukkelvrije huid

Op je voeding letten
Natuurlijk zijn de repen chocola en bakken ijs niet aan te slepen, maar soms wordt je huid daar niet heel vrolijk van. Probeer daarom toch een beetje te letten op de inname van cafeïne, zuivelproducten en suiker (dat soms pukkels op bepaalde plekken, zoals rondom de kin, kan veroorzaken)

NIET aanzitten!
Voor sommigen zal dit een haast onmogelijke opgave zijn, but you will thank us later wanneer je niet achterblijft met pukkels die uitgroeien tot hele oorlogswonden en vervelende littekentjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.