Zonder make-up er prachtig uitzien op het strand!

Zonder make-up en met prachtig beachy hair paraderen langs het strand en de boulevard. Dat willen we denk ik allemaal wel! Zo kleurt je huid natuurlijk heel mooi mee met de rest van je lichaam. Maar eerlijk is eerlijk; voor de ene vrouw is het wat makkelijker dan de andere om make-uploos de deur uit te gaan. Er zijn zelfs vrouwen die met make-up naar strand of zwembad gaan. Hieronder volgen een aantal tips om er in de zomer pico bello uit te zien zónder make-up!

 

1. Als je haar maar goed zit!

 

Dit is helemaal waar! Ga je zonder make-up de deur uit, is het een idee om andere dingen te laten spreken. Krul je haar of steek het mooi op zodat alle aandacht daar naartoe gaat. Met mooie verzorgde haren creër je al snel de illusie dat je veel aandacht aan jezelf hebt besteed.

 

2. Open oogopslag

 

Gekrulde wimpers kunnen echt het verschil maken! Ze zorgen voor een mooie open en frisse blik. Mascara is hierna niet eens nodig.

 

3. Primer

 

Primers zijn natuurlijk voor onder je foundation maar kunnen ook prima onder je zonnebrandcrème. Kies voor een primer die de huidstructuur verbeterd en grove poriën en fijne lijntjes verdoezelen. Hierdoor ziet je huid er in een handomdraai een stuk beter uit!

 

4. Wenkbrauwen

 

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van je gezicht. Zorg dat deze in topvorm zijn en epileer ze regelmatig. Mooi gevormde wenkbrauwen zorgen voor een liftend effect.

 

5. Sunny glow

 

Meng je zonnebrandcrème met een druppeltje vloeibare highlighter en breng deze aan op je jukbeenderen, neusbrug en langs de haarlijn. Dit zorgt voor een hele mooie subtiele glans op je gezicht.

 

6. Fake tan!

 

Een beetje zelfbruiner aanbrengen in je gezicht kan geen kwaad. Een zongebruind huidje ziet er vaak gezond uit én verdoezelt een klein beetje onzuiverheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.