5 manieren om haarlak te gebruiken

Heel veel beauty producten zijn multifunctioneel. Zo heb ik al eens eerder een artikel geschreven over vaseline. Vaseline kan in veel situaties de redder in nood zijn. Dat geldt ook voor haarlak! Wist je dat je met het nummer 1 haarproduct heel veel huis, tuin en keuken probleempjes kunt oplossen? Oke, daar gaat ie..

De ladder

Worst case scenario ever wanneer je haast hebt! De allerlaatste panty uit de lade waar je extra voorzichtig mee moest zijn tijdens het aantrekken. Missie mislukt en je zit met een ladder. Geen nood, haarlak komt je redden! Spray direct rondom de ladder een laag haarlak en laat het drogen. Transparante nagellak wordt hier ook wel eens voor gebruikt. Alleen het voordeel van haarlak is, is dat het minder dik en klonterig is!

Strakke wenkbrauwen

Als je wat langere wenkbrauwharen hebt, kan dit een goede tip zijn als je wenkbrauwgel op is. Spray een klein beetje op een wenkbrauwkammetje en tem hiermee de uitstekende haren.

Glitters

De feestdagen komen er weer aan en het huis mag weer versierd worden. Op heel veel decoratie zit glitters. Spray er wat lak overheen en je hebt minder last van fall out!

Tekeningen

Om ervoor te zorgen dat tekeningen niet meer afgeven of vervagen, spray je van een grote afstand wat nevel van haarlak op de tekening! Laat het even drogen en je tekening geeft niet meer af! Spray niet te dichtbij anders krijg je vlekken.

Sieraden

Niet iedereen kan tegen nep sieraden omdat deze vaak snel afgeven of voor irritatie kunnen zorgen. Spray een beetje haarlak op het gebied dat je huid raakt en laat het even drogen. Je hebt een soort coating gecreëerd.

[showocproducts id=5105,6704,6785]

Bron foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.