Alles over de Jeffree Star Cosmetics ORGY Palettes

Jeffreee Star Orgy

Voor velen een (make-up) droom die eindelijk uitkomt: Jeffree Star komt met een compleet nude palette! OMG, yes! Aanstaande vrijdag 21 augustus zullen het Orgy én Mini Orgy Palette via PRE-ORDER verkrijgbaar zijn bij The Make Up Spot. Wij laten deze beauties vast aan je zien!

Orgy Palette

Prijs: € 65.00

Jeffreee Star Orgy

Het grote Orgy Palette bevat maar liefst 30 matte kleuren waarmee je eigenlijk meteen alles in huis hebt. Van transferkleuren voor in de crease tot donkere kleuren voor wat meer smokey looks en van beige tinten voor op het wenkbrauwbot tot ontelbare kleuren voor op het bewegend ooglid.

In de bovenste 2 rijen van het palette vind je superveel verschillende basiskleuren, geschikt voor iedere huidskleur en ondertoon (hoe ideaal ook voor make-up artists)! Zoals we eigenlijk niet anders verwachten van Jeffree Star Cosmetics oogschaduws zijn ook deze lekker creamy, supergepigmenteerd and they blend like a dream.

Orgy Mini Palette

Prijs: € 35.00

Jeffreee Star Orgy

Jeffree Star Cosmetics heeft er inmiddels traditie van gemaakt dat er bij een nieuwe collectie ook een mini palette wordt gelanceerd en dus is er ook een kleine Orgy. Waar het grote Orgy Palette compleet matte is, hebben de Mini Orgy oogschaduws allemaal een metallic shimmery finish.

De Mini Orgy eyeshadows zijn niet alleen geweldig voor op de oogleden, maar doen het ook prachtig in de binnenste ooghoeken en als highlighter op de jukbeenderen en eventueel het lichaam.

De Orgy Palettes zijn a.s. vrijdag 21 augustus vanaf 19.00 uur als PRE-ORDER te bestellen. Binnen 1 tot 1.5 week kun je jouw bestelde palette(s) in huis verwachten! (de overige Orgy producten zullen niet verkrijgbaar zijn)

Q: Ben jij van plan de palettes te gaan shoppen?

 

Één reactie

 1. Jeanine schreef:

  Goedeavond,
  Komt de lipgloss van de orgy serie later wel? Of is deze alleen bij Jeffree star zelf te bestellen??

  Ik hoor het graag😁

  Met vriendelijke groet,

  Jeanine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.