De perfecte selfie make-up (+tips hoe je er goed op staat!)

Selfies zijn alweer een behoorlijke tijd een trend op social media, maar wat is nu de perfecte make-up voor zo’n zelfportret? Ik geef je tips!

Hoewel we met filters een hoop kunnen compenseren, is een flawless face toch niet onbelangrijk bij een selfie. Hiervoor heb je twee dingen nodig: een primer met een porefiller en een goede foundation. Een goede optie voor de primer is de Milani Prime Perfection Hydrating + Pore Minimizing Face Primer.

3

Ik gebruik graag een foundation die ik goed kan opbouwen, totdat ik de perfecte dekking heb. Een foundation waar ik dol op ben is de Maybelline Fit Me, deze geeft een medium dekking en een hele mooie en gezonde finish. Ik draag kleur 115.

Je wenkbrauwen mag je ook flink aanzetten, dit in verband met het contrast in de foto. Ik draag hier een wenkbrauwpotlood van Rimmel in de kleur 002 Hazel.

1

Jukbeenderen mogen geaccentueerd worden dus laat een bronzer zeker niet achterwege. Het mag voor een foto allemaal best wel heftig worden aangezet, dus wees zeker niet zuinig. Een ideaal go to bronzerkitje is die van Sleek in de kleur Light. Deze is tevens voorzien van de perfecte, koele highlighter die ik ook op mijn jukbeenderen draag.

2

Check hoe mooi deze highlighter is. Love it!

4

Zelf houd ik enorm van een felle lipstick die van het beeld afknalt. Het liefst eentje die mijn lippen ook wat voller laat lijken zoals de Rimmel The Only One Cheeky Coral. Kies er wel voor eentje waar je je comfortabel bij voelt, want dit zal je dan ook uitstralen op de foto. Een leuke tip is nog het toepassen van de ‘fishgape’, hierbij zuig je je wangen een beetje naar binnen en laat je je mond iets openvallen. Hierdoor lijkt je kaaklijn strakker (dit doe ik ook op de foto).

5

Maar, het kan natuurlijk ook nóg iets heftiger. Durf jij wel te gaan voor een extreme kleur waarmee je alle aandacht trekt? Dan is de matte lip creme van Milani wel iets voor jou. Dit is de kleur 20 Sugar.

Tot slot: it’s all about the angle. Kies de hoek waar jouw gezicht het beste in uitkomt en voilá, jouw perfecte selfie is een feit! Bij mij werkt het altijd goed om mijn kin iets naar beneden te doen voor een optisch smaller gezicht en om mijn ene wenkbrauw nét ietsje omhoog te trekken.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.