Handige tips om je haar minder te wassen!

Wist je dat het niet goed is voor je haar om het te vaak te wassen, één keer in de week is vaak al voldoende. Juist door je haar teveel te wassen gaat de conditie van je haar achteruit én wordt het sneller vet en dat willen we natuurlijk niet. Daarom hebben we een paar handige tips voor je op een rijtje gezet waarmee je je haar minder kunt gaan wassen!

Haar in een staart 

Als je vet haar hebt wil je het eigenlijk zo snel mogelijk wassen, door je haar in een staart te doen kun je het wassen nog even uitstellen. Niemand zal zien dat je haar vet is als je het netjes in een staart vast maakt. Zo kun je het wassen nog een paar dagen uitstellen!

Leuke vlechtjes

Als je handig bent met het maken van vlechten in je haar is dit een leuke oplossing voor het minder wassen van je haar. Als je haar toch in een mooie vlecht zit maakt het niet uit of het nou schoon of vet is. En het leuke aan vlechten is dat het vaak een tijdje mooi in je haar blijft zitten. 

Niet met je handen door je haar

Wat vaak ook al helpt is niet teveel aan je haar zitten, doordat je vaak aan je haar zit wordt je haar ook snel vet. Als je niet te vaak aan je haar zit hoef je ook niet zo vaak je haar te wassen, hierdoor kun je het dus uitstellen. 

Droogshampoo

Droogshampoo is natuurlijk een superhandig product dat ervoor zorgt dat het wassen van je haar nog even kunt uitstellen. Door middel van droogshampoo zal je haar er minder vet uit zien en kun je er nog even tegenaan. 


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.