Highlighters! Dit zijn de diverse types voor verschillende huidtypes en finishes

highlighters
highlighters

Highlighters.. je kunt er nooit genoeg van hebben! Er bestaan veel verschillende soorten. Zo heb je poeder, vloeibare en crème highlighters. Welke je het beste kunt gebruiken ligt geheel aan je voorkeur én aan de ondertoon van je huid. Daarnaast moet je rekening houden met je huidtype. Heb je bijvoorbeeld een vettige huid met een warme ondertoon? Dan kun je het beste een poeder highlighter gebruiken die roze- of goudkleurig is! Heb je een koelere ondertoon? Dan kun je het beste gaan voor een lichte highlighter, bijvoorbeeld Marshmallow uit de Anastasia Beverly Hills Glow Kit – Sugar.

Vloeibare highlighter

highlighters
Morphe x Madison Beer Shimmer Highlighter – Enter Galactic

Vloeibare highlighter is op veel verschillende manieren te gebruiken. Je kunt het namelijk mengen met je foundation of BB-cream voor een natuurlijke glow. Vloeibare highlighter past het beste bij een normale of droge huid. Als je een donkere ondertoon hebt past een bronskleurige highlighter goed bij je. Denk bijvoorbeeld aan de Shimmer Effect – Bronze van Make-up Studio.

Poeder highlighter

highlighters
Milani Stellar Lights Highlighter Palette – 03 Rose Glow

Heb jij een vette huid? Dan kun je het beste een highlighter in poedervorm gebruiken. Als je een vloeibare of cream variant gebruikt is de kans groot dat je huid nog vetter lijkt. Bij gebruik van een poeder blijft de highlighter beter op de huid liggen. Je hebt compacte en losse poeder highlighters. Het belangrijkste verschil is dat een compacte poeder samengedrukt is, waardoor het makkelijk aan te brengen is met je vinger. Een losse poeder is letterlijk losse poeder in een doosje. Dit is dan weer makkelijk te gebruiken met een kwastje. Experimenteer vooral met verschillende technieken om te kijken wat jij fijn vindt.

Cream highlighter

highlighters
Milani Contour & Highlighter Cream and Liquid Duo – 03 Natural/medium

Een cream highlighter is een stuk steviger dan een vloeibare highlighter. Je kan het wel gewoon nog met je vingers aanbrengen. Gebruik hiervoor deppende bewegingen. Deze highlighter is ideaal voor mensen met een droge of normale huid. Het is een crème, waardoor het er natuurlijk uit komt te zien op de huid. Deze Milani highlighter vormt een duo met de contour, zo maak je gemakkelijk de rest van je gezichtsmake-up af!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.