NEW – Morphe Free To Be You Pride 2020 collectie

pride

De maand juni is aangebroken en deze hopelijk zonnige maand staat traditiegetrouw in het teken van Pride. Morphe heeft er inmiddels ook een traditie van gemaakt om een Pride collectie te lanceren, met dit jaar de titel ‘Free to Be You’, die vanaf 1 juni in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij The Make Up Spot. Je steunt bij aankoop ook een goed doel, want 20% van de verkoopprijs van alle producten die deel uitmaken van de Morphe Free to Be collectie doneert The Make Up Spot aan GLSEN*!

Glsen

*GLSEN is een non-profitorganisatie gevestigd in New York die ervoor zorgt dat LGBTQ-studenten kunnen leren en groeien in een schoolomgeving zonder pesten en intimidatie. Zeker een belangrijk initiatief dat wij graag steunen!

“We created this limited edition collection for GLSEN to inspire you to shine your light and help shape a brighter future for LGBTQ+ students everywhere.” – Morphe

pride
pride

De Morphe Pride 2020 collectie bestaat uit een kleurrijk palette, een speciale Pride Continuous Setting Mist, een lipgloss en een brush set. Oké, het is de hoogste tijd om de producten aan je voor te stellen!

10G Glsen Up Artistry Palette

pride

Express yourself met het geweldige Morphe 10G Glsen Up Artistry Palette vol met vrolijke Pride (neon)kleuren! Met in totaal 10 fluweelzachte toppers en glamourous glitters is er geen limiet aan de looks die je met dit palette kunt creëren!

A Better Whirled Brush Set

pride

Natuurlijk kan er in een Morphe collectie geen goede set kwasten ontbreken en voor het aanbrengen van de kleuren uit het Glsen Up Palette kun je gebruik maken van de A Better Whirled Brush Set. Deze witte kwasten uit deze 6-delige set hebben allemaal synthetisch haar en zijn voorzien van gave holografische effecten, evenals het bijbehorende tasje. Dream big, Morphe Babe!

All Over Lid Brush – Oval Camouflage Brush – Pro Firm Blending Brush – Pointed Pro Blender Brush – Small Chisel Detail Brush – Detail Liner Brush

Pride Continuous Setting Mist

pride

Van de populaire Morphe Continuous Setting Mist kun je er serieus nooit genoeg hebben en ook in deze collectie is er gelukkig weer een nieuwe te scoren! Deze speciale Pride versie is voorzien van een heerlijke limited edition geur en zorgt ervoor dat alle make-up, of het nu vloeibaar of poeder is, superlang blijft zitten en niet smelt of cakey wordt.

Ook geeft deze microfijne spray met vitamine E, vitamine B5 en fruitextracten de huid een mooie gezonde en stralende finish. Glow, Morphe Babe!

Speak Out Lipgloss

pride

Show them your sparkle met de Speak Out Lip Gloss! Deze niet-plakkerige gloss heeft een heel fijne creamy formule en kun je op zichzelf maar ook over je favoriete (Morphe) lippie aanbrengen voor een supergave holografische rainbow shine!

De Morphe Free To Be You collectie is verkrijgbaar via The Make Up Spot, zolang de voorraad strekt

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.