Nieuwe producten die je niet mag missen!

Nu het voorjaar zich volgens de kalender echt bijna (morgen!) aandient, al is het aan het weer momenteel nog niet echt te merken, komen veel beautymerken met voorjaarscollecties. Bij The Make Up Spot stroomden de nieuwe producten de afgelopen tijd binnen en vandaag zie je een kleine greep hieruit!

NIEUWE JEFFREE STAR SKIN FROST & VELOUR LIQUID LIPSTICK

Na de lancering van Jeffree Star Cosmetics in onze webshop krijgen we veel vragen of er nog meer kleuren van de Velour Liquid Lipsticks en Skin Frost highlighters bij zullen komen. Goed nieuws: eind vorige week zijn er al 2 nieuwe Skin Frost kleuren aan het assortiment toegevoegd: Lavender Snow en So Fucking Gold. We zijn op dit moment aan het inventariseren welke Velour Liquid Lipstick kleuren we nog meer in ons assortiment op kunnen nemen, in ieder geval is de veelgevraagde kleur Rose Matter nu ook te koop!

NIEUWE LOOK BLACK OPAL

Black Opal begint 2017 met een nieuwe frisse look en een aantal producten met het nieuwe design zijn nu al verkrijgbaar in onze shop. In de loop van de tijd zullen ook de rest van de nieuwe verpakkingen binnenkomen.

BARRY M SPRING 2017

Traditiegetrouw lanceert Barry M ieder seizoen een reeks nieuwe producten en zo ook dit voorjaar. Nieuw zijn onder andere het prachtige Illuminating Highlighter Palette, het Get Shapey Brow & Eyeshadow Palette, het Feeling Cheeky Sculpting Palette en de Matte Me Up Liquid Lip Paints.

NIEUW THE BALM OOGSCHADUWPALETTE & BLUSH 

Echt nét vers bij ons binnengekomen: het nieuwe The Balm Meet Matt(e) Ador Eyeshadow Palette met daarin 9 mooie oogschaduws met een matte finish waarmee je de meest prachtige, romantische en dramatische looks kunt maken. Ook is er weer een nieuwe blush: de prachtige Balm Springs longwearing blush.

NEW LIP PENCIL COLOURS GERARD COSMETICS

Het populaire Lip Pencil assortiment van Gerard Cosmetics heeft er weer 4 prachtige, draagbare kleuren bij: Mudslide, Night Shift, Sugar & Spice en Red Brick Road. De Gerard Cosmetics Lip Pencils zijn supergepigmenteerd lippotloden met een creamy textuur waarmee je je lippen kunt omlijnen en er zo voor zorgt dat een lipstick makkelijker en nauwkeuriger aan te brengen is en langer blijft zitten.

NEW LIT COSMETICS GLITTER PIGMENTS

Het Lit Cosmetics Glitter Assortiment is uitgebreid met nog een reeks prachtige kleuren, zoals: California Soul, Oceana Size, Modern Love, Firecracker en Vanilla Ice en Afternoon Delight, die je op de foto ziet!

Naar welk van deze producten ben jij het meest benieuwd? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.