Nieuwe Viseart palettes // fall 2016

Zoals we al eerder zeiden: een nieuw seizoen betekent nieuwe releases en ook Viseart laat van zich horen! Dit prachtige merk uit Parijs heeft maar liefst 5 nieuwe palettes gelanceerd, die net vers bij ons binnen zijn en wij vandaag uitgebreid aan je laten zien op onze blog!

6 HIGHLIGHTING & SCULPTING PALETTE 

viseart-sculpting-open
Het Viseart 6 Highlighting Sculpting Palette is een musthave palette met daarin 3 prachtige poeder highlighters en 3 sculpting kleuren die te gebruiken voor vele verschillende huidskleuren. De highlighters geven de huid een prachtige glanzende, healthy finish en de matte sculpting kleuren (Fair, Medium en Deep) zorgen dat je je gezicht op een natuurlijke manier kunt contouren. Alle kleuren uit dit palette zijn intens gepigmenteerd, geven minimale fall-out, zijn makkelijk aan te brengen en te blenden en zorgen voor professioneel resultaat. Ook dit Viseart palette is onmisbaar voor make-up artists!

12 EYESHADOW PALETTE 09 BIJOUX ROYAL

bijoux-open
Yes, weer een nieuw oogschaduwpalette! Het Viseart Palette 12 Eyeshadow Palette 09 Bijoux Royal is een prachtig palette met 12 heel mooi supergepigmenteerde oogschaduws met een shimmery (metallic) finish. Het palette is multifunctioneel en is te gebruiken voor het creëren van ontzettend veel verschillende ooglooks (zowel naturel als smokey) en als je ze een beetje vochtig maakt kun je er ook een mooi lijntje langs de wimperlijn mee zetten. Het palette bevat allemaal prachtige kleuren die geïnspireerd zijn op de glans van edelstenen en fluweel.

SWATCHES-NEW-viseart-palettes

6 BLUSH PALETTE – 01 PLUM BRONZE

basic-plum-open

Naast oogschaduw-, concealer- en lippalettes kun je bij Viseart nu ook terecht voor blushpalettes. Het Viseart 6 Blush Palette 01 Plum Bronze is een musthave palette met daarin 6 blushes met prachtige plumpaarse een warme bruine tinten.

6 BLUSH PALETTE – 02 ROSE CORAL

blush-I-open

Het 02 Rose Coral palette bevat ook 6 blushes met prachtige roze/rosy en koraal tinten.

6 BLUSH PALETTE – 03 ORANGE VIOLET 

blush-vise

En last but not least: het 03 Orange Violet palette met daarin 6 blushes met prachtige oranje en warme berry kleuren.

De poederblushes uit de blushpalettes zijn stuk voor stuk intens gepigmenteerd, longlasting, geven weinig fall-out en zijn met de verschillende tinten geschikt voor vele verschillende huidtypen en huidskleuren. De blushes hebben matte en satin finishes en zijn ideaal te gebruiken bij professionele doeleinden zoals tv, fotoshoots en film.

Alle Viseart producten zijn niet getest op dieren, vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën en gluten.

swatches-new-blush-palettesLovely swatches by calibeaute.com

Q: Welk van deze nieuwe Viseart palettes zet jij meteen op je wishlist?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.